Bővítették a Miskolc Tetemvári városrészében működő Közösségi Ház kapacitását. Egy új ingatlant és az európai szabványoknak is megfelelő kültéri játszóteret adott át a Magyar Máltai Szeretetszolgálat.
2021-10-27 |
A kutatás másfél évtizeddel ezelőtt kezdődött, aminek az eredménye lett a kiadvány. Sok munka előzte meg a könyv megjelenését, hisz előtte elvégezték a terület felmérését, a temető megtisztítását, illetve folyamatos karbantartását, a sírkövek feltárását, a hősi halottak neveinek rekonstruálását, majd ezután következett a történelmi kutatást.
2021-06-10 |
Istentiszteletet közvetítettünk a miskolci református Deszkatemplomból. Igét hirdetett Almási Ferenc, a gyülekezet lelkipásztora.
A Deszkatemplom melletti épületben korszerűsítették a világítást és a fűtést, lecserélték a padlózatot valamint új kiszolgáló helyiségeket alakítottak ki. A 16 millió forintos beruházást a Borsod-Gömöri Református Egyházmegye, a miskolci önkormányzat támogatásából és adományokból valósították meg. Almási Ferenc lelkipásztort hallják. Az interjú 2020.június 26-án készült.
2020-06-30 |
Felújítják a gyülekezeti ház nagytermét, bővítik az iskolát és az óvodát a Miskolc Tetemvári Református Egyházközségben. A gyülekezeti ház felső szintjén a nagyterem belső felújításán már dolgoznak a munkások.
2019-06-25 |
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt