A fedett árusító helyek mellett szabadtéri színpad és kiszolgálóhelyiségek is szolgálják az embereket. Az ünnepségen beszédet mondott Bagdán Boglárka agrárszakképzésért felelős helyettes államtitkár, aki egyebek mellett elmondta: az utóbbi tíz évben megháromszorozódott a helyi piacok száma Magyarországon.
2021-07-11 |
Évente több ezer embert gyilkolnak meg azért, mert Krisztus hívő - ez volt a címe annak az anyagnak, amely alatt egy Facebook csoportban az alábbi kommentek jelentek meg: "Hát ez a baj, hogy CSAK több ezret" vagy "Helyes! Többet kéne.”
2021-06-08 |
Bíznak abban, hogy a járványhelyzet akkor már nem, vagy csak kevéssé akadályozza a 13. Kárpát-medencei Református Önkéntes Napok megtartását.
0:00
0:00
2021-04-17 |
Az Óvodák Országos Közössége egy éve alakult civil szakmai szerveződés, amelynek célja, hogy a pedagógiai alapprogram gyermekközpontú szemléletét határozottan képviseljék, és azt egységesen értelmezzék. A szakemberek ennek érdekében végeznek kutatásokat. Legutóbbi a napokban fejeződött be, és éppen a gyermekközpontúság gyakorlati megvalósulását vizsgálta az óvodákban.
2021-03-18 |
Az anyaországtól távol élő magyar kötődésű családok gyerekei számára létrehozott programot idén a koronavírus-járvány lefékezte, de most ismét várják az érintettek jelentkezését – közölte rádiónkkal az intézmény igazgatója.
2020-12-04 |
A fővárosból egyre több elképesztő esetről lehet hallani: egy utas azért szúrta meg késsel utastársát, mert az megkérte, hogy húzza fel az orrára is a szájmaszkját, míg egy másik buszon a sofőr kért meg egy nőt, vegyen fel szájmaszkot, amire a nő trágár, agresszív üvöltözésbe kezdett.
2020-11-19 |
A létesítmény megvalósításához szükséges 21 millió forintot pályázaton nyerte el a Kerekestelepi Református Egyházközség. Ezt megtámogatva az önkormányzat rendelkezésre bocsájtotta a szükséges területet.
2020-09-25 |
Csaknem egymilliárd forintból épül új tanuszoda Encsen. Az alapkőletétel okán megszervezett ünnepségen dr. Hörcsik Richárd a térség országgyűlési képviselője nyilatkozott rádiónknak.
0:00
0:00
2020-09-25 |
A sorozat egymásra épülő témákból állt össze, kezdődött a párkapcsolatépítéssel, majd házasság, gyermekvállalás, családi konfliktuskezelés és végül az elengedés volt a téma.
2020-09-16 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt