A természetes élőhelyek megtartása, kialakítása rendkívül fontos a saját kertünkben is, hogy minél több hasznos rovar és ízeltlábú találjon otthonra benne. Ön tudja egyébként, hogy milyen pókok élnek az otthonában vagy a kertjében?
0:00
0:00
2023-07-25 |
A jótékonysági vadászat során összegyűlt összegből 2,4 millió forintot adományoztak a miskolci gyermekkórháznak, amelyet a központi intézmény ugyanennyivel egészített ki, így lehetőség nyílt egy újabb, és korszerűbb úgynevezett VIDEOEG műszert beszerezniük, amely egyebek mellett a neurológiai megbetegedések diagnosztizálásában nyújt segítséget az orvosok számára, ezáltal a betegek gyógyításához.
2022-04-01 |
Az afrikai sertéspestis, a ragadozók erőteljesebb jelenléte és a járvány okozta szabályozások hátráltatták a vadászok életét megyénkben is – ezt mondta rádiónknak Tóth Á. Dénes, az Országos Magyar Vadászkamara Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Területi Szervezetének titkára. A vadászathoz szorosan kapcsolódó ágazatokat is súlyosan érintették az járványügyi szabályok.
0:00
0:00
2021-02-05 |
Szeptember végétől a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Vadászszövetség elnöke vezeti a megyei Vadászkamarát is Nagy András személyében. Ennek elönye a közös érdekképviselet - mondta az elnök rádiónknak, aki arról is beszélt, hogy a bérvadászatok elmaradása ellenére is átlagos évet zárnak.
2020-10-30 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt