A téli autógumi cserén túl sokkal több mindent kell megtenni egy sofőrnek a biztonságos közlekedéshez. Fontos ilyenkor is ellenőriztetni az akkumulátort, a gumiabroncsokat, a világítóberendezéseket és a fékeket.
2022-11-09 |
A vizsgákat az előző tanévekben folyamatosan nehezítette a koronavírus járvány. A tanulók most már személyes jelenléti oktatás során tanáraik segítségével tudnak koncentrálni az érettségi tételekre, feladatokra. Körülbelül ezer diákról van szó, akik még a régi szakképzési rendszerben kerültek be az iskolákba, így a vizsgáikat is aszerint szervezik.
2022-04-08 |
Dísznövények, fű, gyep, a fenyő ápolása, felkészítése a télre. Gyöngyösi Viktória kertész a következőkben arra hívja fel a figyelmet, hogy milyen teendőik vannak a kert tulajdonosoknak novemberben.
2019-11-19 |
Az őszi hűvösebb és csapadékosabb idő miatt az útviszonyok is megváltoznak, és fokozottabban kell figyelni vezetés közben. A változó időjárási körülmények és a nagymértékű hőmérsékletingadozás okán autónk bizonyos alkatrészei fokozott igénybevételnek és megterhelésnek vannak kitéve. Éppen ezért fontos, hogy a gépjármű karbantartását a terhelő időjárási körülmények megjelenése előtt végezzük el. Majoros Gabriella gépjármű szakoktatóval beszélgettünk az Európa Rádió Kitekintő című műsorában.
2019-10-28 |
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt