Ezúttal is olyan közösségek, (önkormányzatok, oktatási-szociális intézmények, vagy akár gyülekezetek) jelentkezését várják, akik szeretnének egy-egy számukra fontos helyi falfelületet megszépíteni.
2022-04-27 |
Több mint ezer különböző, egyedileg festett és berzselt technikával készült tojásokból nyílik március 25-én a Kállay Gyűjteményben. Nyíregyházán. Mészáros Józsefné tojáskészítő 2004-óta készíti ezeket a szemet gyönyörködtető alkotásokat.
0:00
0:00
2022-03-13 |
A 100. gyermekintézményt festette ki megalakulása óta az Ecsetre fel a Gyermekekért önkéntes szervezet csapata július elején. Amellett, hogy mesevilágot varázsoltak a Nagybarcai Különleges Gyermekotthon falaira, mintegy 600.000 Ft értékű adományt is átadtak az intézménynek. A munka tovább folytatódik, augusztus elsején a Tiszafüredi Református Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézmény óvodáját szépítik majd az önkéntesek. Mannheim Viktória 2011-ben egyedül kezdte a karitatív munkát, később önkénteseket toborzott a gyermekintézmények megszépítésére. Mára már mintegy kétszázötven lelkes önkéntes segíti munkáját országszerte.
2020-07-25 |
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház Gyermeksebészeti Osztálya, a Nyékládházi Dargay Attila Gyermekvarázs Bölcsőde, a Szerencsi Óvoda és Bölcsőde, Gyárkerti óvodaépülete és a Ságvári Bóbita Óvoda. Csak néhány azon intézmények közül, amelyeket az elmúlt hónapokban az Ecsetre fel a gyermekekért önkéntesei varázsoltak szebbé mesefiguráikkal.
2019-08-14 |
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt