A felvételizőknek a véglegesítést követően legkésőbb február 20-án éjfélig hitelesíteniük kell jelentkezésüket Ügyfélkapun keresztül, vagy az E-felvételi felületéről kinyomtatott és aláírt hitelesítő adatlap postára adásával. Ingyenesen három, összesen pedig hat képzésre lehet jelentkezni, és megjelölhető mind a hat képzés állami ösztöndíjas és önköltséges formája is. A Miskolci Egyetemen számos új képzésre várják a jelentkezőket.
2022-01-22 |
Pokoraczki András Nyíregyháza első olyan pilótája, aki 50 évvel ezelőtt végzett a városban. Az Ő szakmai életútja részben, a nyíregyházi pilótaképzés története is. Hogy hogyan lett belőle pilóta és hogyan indult el a képzés a városban, ráadásul, miért pont a szabolcsi megyeszékhelyen? – erről is kérdeztük.
2021-06-18 |
2021. augusztus elsejétől – húsz évnyi függőségi viszony után - újra önálló lesz az egykori pataki főiskola. A döntés múlt szerdán megszületett a fenntartó egri Eszterházy Károly Egyetem szenátusi ülésén, de hogyan jön létre az eddigi képzés alapjain a Tokaj-Hegyalja Egyetem és mit oktatnak majd, erről kérdezzük a legavatottabbakat. felsőoktatási környezetről, amelybe a megújuló egyetem megkezdi működését.
2021-02-28 |
Nyelvvizsgára felkészítő kurzusokkal várják a Miskolci Egyetem Mentorius Tudás- és Képzőközpontjába az egyetemi felvételire készülő középiskolásokat. Az első, június 17-én kezdődő tanfolyamra még június 11-ig lehet jelentkezni.
2019-06-06 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt