A közelmúltban kezdődött az UNICEF támogatásával a Mozdulj, Debrecen! Program keretében a kisgyermekek szenzomotoros tornája, most pedig indul a gerinctorna a nagyobbak számára. Az iskolai szűrőprogram során ugyanis kiderült, hogy a gyerekek 72 %-nak gerincproblémája van. Ezért gyógytornász segítségével szerveznek heti ingyenes alkalmakat a városban élő fiatalok számára.
2023-01-17 |
Az autodekompressziós terápia vagyis az ADT célja, hogy a gerincsérves ember a lehető leghamarabb, műtét nélkül, önerőből, meggyógyuljon. A gerinckutatás hatalmasat fejlődött az utóbbi 30 évben, a terápiás megközelítések többsége azonban sajnálatos módon, a 70-es évek előtti tudományos modellekre épül. Az ADT már a modern kutatási eredményeket helyezi előtérbe.
2021-01-16 |
A gerinckutatás hatalmasat fejlődött az utóbbi 30 évben, a terápiás megközelítések többsége azonban sajnálatos módon, a 70-es évek előtti tudományos modellekre épül. Az ADT a modern kutatásra épít, erről kérdezzük Mile Marianna gerincspecialista gyógytornászt.
0:00
0:00
2020-01-21 |
A gerincbetegek számának drasztikus növekedése miatt átfogó népegészségügyi programot sürget az Országos Gerincvédő Egyesület. A KSH adatai szerint az elmúlt tíz évben megnégyszereződött a gerincbetegek száma, ráadásul ez csak a háziorvosoknál ismert szám.
2019-08-05 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola