Érzi azt az ember, ha vmi hiányzik az életéből, de azt is, ha valami túl korán érkezik az életébe. Kicsit így volt ezzel a kemecsei Molnár István is, aki bár tudta, hogy életének fontos része az egyházához tartozás és annak minden velejárója, csak később fogadta el a gondnoki felkérést. Nagy és felelősségteljes feladat ez, hallhatjuk a vele készült interjúban.
2022-07-07 |
Vincze Lajost először választották meg az egyházmegye gondokává, valamint zsinati tagnak is, mindkét megbízatását megtiszteltetésnek érzi. Civil munkája során pálinkát főz, de azt mondja, mivel gépesített üzemük van, jól össze tudja hangolni az egyházi teendőivel a munkáját. Ismerjék meg a Szabolcs-Beregi Református Egyházmegye gondnokát, Vincze Lajost.
2021-09-07 |
Szép számmal akad példa elhanyagolt és gyönyörűen ápolt felületekkel kapcsolatban egyaránt Nyíregyházán. Ilyen például a Csaló köz, ahol az egyik oldal rendezett, míg a másik elhanyagolt.
2020-07-16 |
Hévízen újraválasztották Papp Gábor polgármestert, akit a Fidesz-KDNP indított a választásokon. A polgármester egyben a Hévízi Református Gyülekezet gondnoka is, azt mondja, a gyülekezeti közösség támogatását már korábban is érezte. Munkáját úgy végzi, hogy mindig tükörbe tudjon nézni, és el tudjon számolni a lelkiismeretével.
2019-10-17 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt