A mai világban egyre többen szenvednek önbizalomhiányban, alulértékelésben. Fazekas-Török Nikoletta transzformációs mentor rádiónknak elárulta, hogyan erősíthetjük naponta magunkat nap mint nap.
2023-02-14 |
Advent a várakozás időszaka. Annak ellenére, hogy felgyorsult életet élünk, és az értékrend is gyökeresen megváltozott az utóbbi időben, bizonyos dolgokhoz mégis ragaszkodunk. A karácsonyi készülődés közben időnként hajlamosak vagyunk megfeledkezni az ünnep valódi értékeiről, mert energiáinkat az köti le, hogy a legszebb és legtöbb ajándékokat szerezzük be, a menü legalább ötfogásos legyen és minden ragyogjon.
2022-12-09 |
Immár civil lelkigondozók is segítik a betegek gyógyulását a Jósa András Oktatókórházban. A Római Katolikus Egyház a kórházlelkészi szolgálat mellett indította el a beteglátogató szolgálatát, melyet felekezeti hovatartozástól függetlenül bárki igénybe vehet. A kezdeményezést üdvözölték a Nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban, hiszen az integrált gyógyításban, nemcsak a fizikai, hanem a lelki gyógyulásra is összpontosítani kell – hangsúlyozta Dr. Adorján Gusztáv főigazgató
2019-09-23 |
A Magyar Református Egység Napja apropóján beszélgettünk Gecse Attila miskolci református kórházlelkésszel.
2019-05-17 |
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt