Az összes sérült, száraz vagy egymást dörzsölő ágat levágják. Az odukat és az üregeket is megvizsgálják és azokat is megfelelően kezelik. A téli időszak kedvez a szakembereknek, mert a fák ilyenkor nyugalmi időszakban vannak. A faápolással január végéig végeznek.
2023-01-20 |
Kozmetika, fodrászat, manikűr, masszázs – ezek a szolgáltatások kaptak helyet a Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesületének székházában a szombaton megrendezett szépségnapon.
2022-11-09 |
A Máltai Szeretetszolgálat ápolási otthona krónikus fekvőbetegellátó egészségügyi intézmény. Az építéshez a telket a polgármesteri hivataltól kapta a Máltai Szeretetszolgálat.
2021-08-26 |
Az egyhetes eseménysorozat végén adják át a Kossuth Zsuzsanna-díjat és az elismerő okleveleket. A díjazottakról és ápolói hivatásról Bekéné Zelenc Katalin diplomás ápoló, az iskola oktatója beszél
2021-03-04 |
Immár civil lelkigondozók is segítik a betegek gyógyulását a Jósa András Oktatókórházban. A Római Katolikus Egyház a kórházlelkészi szolgálat mellett indította el a beteglátogató szolgálatát, melyet felekezeti hovatartozástól függetlenül bárki igénybe vehet. A kezdeményezést üdvözölték a Nyíregyházi Jósa András Oktatókórházban, hiszen az integrált gyógyításban, nemcsak a fizikai, hanem a lelki gyógyulásra is összpontosítani kell – hangsúlyozta Dr. Adorján Gusztáv főigazgató
2019-09-23 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt