Krivács András eredetileg erdésznek készült, bár gyerekkora nyarait főszakácsként dolgozó nagymamája mellett töltötte. Végül gépészeti szakközépiskolát végzett, majd a családi cég Fenyves Csárdájában kezdett el dolgozni Baktalórántházán. Később közgazdász végzettséget szerzett, s az időközben négycsillagos szállodává bővült vállalkozásban ő az innovációért felel. 2016 óta a Dégenfeld Kastélymúzeum marketingigazgatója is.
2022-03-15 |
Az első helyet Budapest X. kerület, Kőbánya városmarketing terve, a másodikat a Miskolci Egyetem csapata szerezte meg Miskolc megújítási tervével, míg a harmadik helyért járó díjat Makó városfejlesztési terve érdemelte ki.
2022-03-01 |
Szeptember 17-ig még titok - Ki lett a "Városmarketing fővárosa" – Kik nyertek marketinggyémántot. A bírálati folyamat lezárultával, ekkor tartja a városok, települések marketing tevékenységét elismerő, a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézete által létrehozott elismerés, a „Városmarketing Gyémánt Díj” átadóját a Magyar Marketing Szövetség Budapesten.
2020-08-27 |
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt