Megjelent a sátoraljaújhelyi cserkészet 1921-1948 közötti történetét bemutató könyv. A cserkészmozgalom, alapítását követően hamar eljutott Magyarországra. Sátoraljaújhelyen az említett időszakban négy csapat is működött, mely fontos sejtje volt az országos szervezetnek.
2022-01-28 |
Az akció azonban a koronavírus okozta korlátozások miatt a virtuális térbe költözik. Tavaly több mint tízezer gyereket emeltek magasba szüleik egyszerre az ország 25 városában és több határon túli településen családi napok, gyerekrendezvények keretében. Ezzel mutatták meg, hogy a gyerek a legnagyobb érték. Debrecenben a Kölcsey Központ adott otthont családi rendezvénye keretében a kísérletnek. A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom most is nagy gyerekemelésre hív minden szülőt az otthonában, április 29-én, 11 órakor!
2020-04-28 |
Második alkalommal hirdette meg az AVON a Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatát, amin olyan nőket díjaztak, akik munkájukkal hozzájárulnak a mellrákban érintett nők gyógyulásához és segítenek nekik a legnehezebb időszakban. Az idei nyertesek között volt idén Bodnár Erika, a Mellrákinfó Egyesület borsodi csoportjának vezetője, aki maga is legyőzte a mellrákot és a betegségét követően kezdte el önkéntes munkáját.
2019-11-08 |
Három édesanya kezdeményezése nyomán mozgalom indult a halmozottan hátrányos helyzetű gyerekeket nevelő óvodákért. „Kiselejteznéd a gyermeked még jó minőségű ruháit és játékait, de nem tudod mi legyen velük? Juttasd el egy óvodába, ahova főleg mélyszegénységben élő, halmozottan hátrányos helyzetű gyermekek járnak” – szól a három édesanya kezdeményezéséből indult "Örökbe fogadok egy ovit" mozgalom felhívása.
2019-09-05 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt