Megnyitja kapuit a Nagytemplom, mint turisztikai szempontból látogatható helyszín. A vendégek még szabályok betartása mellett csodálhatják meg az épületet, így a pénztárnál kötelező a szájmaszk használata és egyszerre csak 100-an tartózkodhatnak az templomban, de az újranyitás kedvezményeket is hoz, ezen a hétvégén féláron lehet megváltani a belépőt a Nagytemplomba. A részleteket Lucski Zsófiától, a Debrecen- Nagytemplomi Református Egyházközség sajtóreferensétől hallják.
2020-06-21 |
Az Emlékhelyek Napját 2015 óta ünneplik május második szombatján. A két intézmény május 9-én kvíz játékkal hívja fel az érdeklődők figyelmét a jeles napra. Lucski Zsófiával a Debrecen- Nagytemplomi Református Egyházközség kommunikációs- és turisztikai referensével, valamint Kovács Teofillal, a Tiszántúli Református Egyházkerület Nagykönyvtárának látogatóforgalmi igazgatóhelyettesével beszélgetett
2020-05-10 |
Húsvéti ünnepi istentiszteletet közvetítettünk a debreceni református Nagytemplomból. Igét hirdetett Fekete Károly püspök-lelkipásztor.
Óévi istentiszteletet közvetítettünk a debreceni református Nagytemplomból. Igét hirdetett Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke.
Tizenharmadik alkalommal rendezik meg a Nagytemplomi Adventi Koncerteket Debrecenben. A közönség idén olyan fiatal művészekkel találkozhat a debreceni Református Nagytemplomban mint Veres Mónika „Nika”, Lakatos Roby és Gájer Bálint. A szervezők az adventi koncertek után két karácsonyi és egy előszilveszteri fellépéssel is várják az érdeklődőket a Kölcsey Központban.
2019-11-27 |
Idén is fel lehet menni éjszaka a Nagytemplom tornyába a Virágkarneváli Héten! Tavaly vehették igénybe ezt a programot az érdeklődők, de a Nagytemplomi gyülekezet ebben az évben is kinyitja éjszaka kapuit, mégpedig most csütörtökön. Jegyeket már elővételben is lehet venni. A részletekről a Debrecen- Nagytemplomi Református Egyházközség kommunikációs és turisztikai referensét, Lucski Zsófiát kérdezte Buzás Bori.
2019-08-14 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh