A templomokat be lehet zárni a járványügyi intézkedések miatt, de az imádságnak a zárt ajtók, sőt még a száz éve meghúzott határok sem szabhatnak határt. Így a Kárpát-medencei imanapot idén is megtartják a református Nőszövetségek. A nemzeti összetartozás mellett a koronavírus-járvány megszűnéséért is fohászkodnak majd december 6-án.
2020-11-22 |
Lorántffy Zsuzsanna halálának 360. évfordulójára emlékeztek a Sárospataki Református Egyházközség Nőszövetségének tagjai. Ebből az alkalomból a kijárási korlátozás miatt zárt körben megkoszorúzták a fejedelemasszony Iskolakertben található szobrát. Ezen az alkalmon beszélgettünk Fodorné Nagy Sarolta református lelkipásztorral, a nőszövetség elnökével.
2020-04-22 |
Az elmúlt héten hallhattak összeállítást, a Sátoraljaújhelyen megrendezett egyházkerületi nőszövetségi konferenciáról. Az eseményen jelen volt Dr. Börzsönyi Józsefné, a Tiszáninneni Református Egyházkerület nőszövetségi elnöke. Rádiónknak adott interjújában azt mondta, azért élünk, hogy egymásnak segítségére legyünk, s ezzel Isten dicsőségét szolgáljuk.
2019-10-21 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt