Egy hetes közös táborozáson vettek részt Sárospatakon a kovásznai Kőrösi Csoma Diákszínpad, valamint a Sárospataki Református Gimnázium SOHA Színjátszókörének tagjai. A két diákszínjátszó közösség közötti kapcsolat hét éves múltra tekint vissza, amelynek keretében minden nyáron együtt táboroznak a fiatalok, a táborok végén pedig gálaelőadás keretében mutatják be azokat a színdarabokat, amire közösen készültek fel.
2023-07-28 |
Augusztus 27-én mutatják be L. Frank Baum – Harold Arlen – E.Y. Harburg Óz, a csodák csodája című musicaljét a Nagyerdei Szabadtéri Színpadon. Ilja Bocsarnikovszt eddig drámai rendezéseiről ismerhették a debreceniek, most családi musicalt, elsősorban gyerekeknek szóló produkciót rendez. A darab főbb szerepeit Zsitva Réka, Herczeg Tamás, Kránicz Richárd és Papp István játsszák. A díszleteket és a jelmezeket Alexandra Dasevszkaja tervezte.
2021-08-20 |
Az ideihez hasonlóan tizennégy bemutatóval várja a közönséget a következő évadban a Szegedi Nemzeti Színház. Alföldi Róbert Bulgakov-produkciójával kezdődik az új szezon szeptemberben.
2019-05-23 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt