A hagyományokhoz hűen idén is újévi koccintásra várta a sárospataki vállalkozókat, közéleti szereplőket, intézményvezetőket, valamint a civil szervezetek vezetőit a város önkormányzata, a járási hivatal, valamint a térség országgyűlési képviselője.
2023-01-27 |
Az előttünk álló anyagi nehézségek idején lelkileg is erősíteni kell magunkat, és támogatunk kell egymást, hogy átvészelhessük a nehézségeket - mondja Molnár János tiszántúli főgondnok, a zsinat presbiteri elnöke. Személyes életére nézve szeretné, ha még többet tudna figyelni Istenre. Molnár János újévi gondolatait hallják.
2023-01-01 |
Nehéz év lesz 2023, de a Halas Rádió szerkesztősége a műsoraikon, riportjaikon keresztül bizonyságot akarnak tenni arról, hogy érdemes küzdeni, és a nehézségekből ki lehet lábalni - mondja Csányi Ágnes, a kiskunhalasi református rádió főszerkesztője.
2023-01-01 |
Elgondolkodva a múlton és a jövő lehetőségein egy ilyen nehéz év után eszünkbe juthat, nem naivitás-e bármi jót remélni a közeljövőben. Ha racionálisan gondolkodunk, akkor valóban nem sok jóra számíthatunk, de a hívő ember szívében van reménység. Ez az alapgondolata Molnár Norbert lelkipásztor óévet búcsúztató és újévet váró áhítatának.
0:00
0:00
2022-12-31 |
Koccintásra várta a sárospataki vállalkozókat, civil szervezetek vezetőit és az intézményvezetőket a város önkormányzata, a járási hivatal, valamint a térség országgyűlési képviselője. Aros János polgármester szerint az elmúlt időszakra visszatekintve most igazán van mit megköszönni mindenkinek.
2022-01-16 |
Újévi ünnepi istentiszteletet közvetítettünk Nyíregyházáról, a kertvárosi református templomból. Igét hirdetett Katona Béla, a gyülekezet lelkipásztora.
Újévi ünnepi istentiszteletet közvetítettünk Nyíregyházáról, az Örökösföldi református templomból. Igét hirdetett Nagy József lelkipásztor.
Beszélgetés Juhász Zsófia családterapeutával, a miskolci Női Erőforrás Család és KarrierPONT együttműködő partnerével. Hogyan éltük meg a 2020-as kihívásokkal teli évet, milyen új szituációkat, érzéseket hozott a felszínre, és miből töltekezhetünk az idei évben, hogy tekintsünk a jövő felé?
0:00
0:00
2020-12-31 |
Az elmúlt években megszokott hagyomány szerint újévi koccintásra hívta a sárospataki közéleti szereplőket, intézményvezetőket, az egyházak képviselőit, civil szervezetek vezetőit, vállalkozóit Aros János a város polgármestere, ahol dr. Komáromi Éva járási hivatalvezetővel, és dr. Hörcsik Richárd országgyűlési képviselővel együtt adtak számot 2019 történéseiről, valamint az idei tervekről.
2020-01-21 |
Újévi, református ünnepi istentiszteletet közvetítettünk Nyírtelekről. Igét hirdetett Szabó Pál lelkipásztor.
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt