Az év utolsó Kitekintőjében nem maradhatnak ki a vicces pillanatok sem... a 2023-as év bakijait kezdjük egy számomra kevésbé humoros történettel... egy kalandos jelzőben mondjuk ki tudok egyezni. Ugyanis a vesekövem úgy döntött, hogy egy interjú közben indul el kifelé. Hegedűs Márk összeállítása.
2023-12-31 |
Elgondolkodva a múlton és a jövő lehetőségein egy ilyen nehéz év után eszünkbe juthat, nem naivitás-e bármi jót remélni a közeljövőben. Ha racionálisan gondolkodunk, akkor valóban nem sok jóra számíthatunk, de a hívő ember szívében van reménység. Ez az alapgondolata Molnár Norbert lelkipásztor óévet búcsúztató és újévet váró áhítatának.
0:00
0:00
2022-12-31 |
Aros János, Sárospatak polgármestere értékelte a tavalyi évet.
0:00
0:00
2022-01-08 |
Óévi istentiszteletet közvetítettünk Miskolcról, az Avasi református templomból. Igét hirdetett Hangó István, a gyülekezet lelkipásztora.
Óévi istentiszteletet közvetítettünk Miskolcról, a Vasgyári református templomból. Igét hirdetett Antal Mariann, a gyülekezet lelkipásztora.
Óévi istentiszteletet közvetítettünk a debreceni református Nagytemplomból. Igét hirdetett Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke.
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt