Az Agóra Tudományos Élményközpont hétfőtől egy egész hétre beköltözött Debrecen belvárosába a Fórum bevásárlóközpontba az immár hagyományos Tudományvásár című rendezvény keretében. Az itt megforduló érdeklődők a látványos színpadi előadások mellett kipróbálhatnak néhány különleges, interaktív játékot és okoseszközt is.
0:00
0:00
2023-10-19 |
Az Agóra Tudományos Élményközpont őszi technikai szünete előtti utolsó csillagos programjára készül szeptember 2-án. Ezután két hétre bezárja kapuit az intézmény, ahol idén nyáron 400-nál is több gyermek táborozott. A tanév legújabb terveiről is hallhatnak következő beszélgetésünkben.
2022-09-01 |
Az Agóra Tudományos Élményközpont munkatársai a Virágkarneválhoz kapcsolódóan augusztus 18-tól, öt napon át különleges „virágos” programokkal várják a látogatókat
2021-08-17 |
Egyelőre még érezhető a látogatók óvatossága, akiket 18 év felett védettségi igazolvánnyal fogadhatnak. A szájmaszk viselése ugyan nem kötelező, de ajánlott.
2021-05-08 |
A debreceni Agóra Tudományos Élményközpont 6 éve nyitotta meg kapuit. Az intézmény születésnapját minden évben különleges rendezvénnyel ünnepelték a munkatársak és a látogatók. A járványhelyzet miatt idén ez a program is átköltözik az online térbe, az Agóra Facebook oldalán juthatnak élményekhez az érdeklődők február 13-án, szombaton, amikor is kiderül, milyen állatok élnek egy csepp vízben, mitől okos egy otthon, vagy mely csillagképek láthatók a februári égbolton.
2021-02-11 |
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt