Kozmetika, fodrászat, manikűr, masszázs – ezek a szolgáltatások kaptak helyet a Vakok és Gyengénlátók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesületének székházában a szombaton megrendezett szépségnapon.
2022-11-09 |
A Vakok és Gyengén Látók Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egyesülete a fehér bot nemzetközi napja alkalmából idén is megtartotta immár hagyományos programját, az Egészségnap Látássértülteknek elnevezésű rendezvényt.
2022-10-19 |
Láthatatlan lakomán vehettek részt a Bükkszentkereszti és Répáshutai önkormányzat munkatársai. Az eseményt azzal a céllal szervezték, hogy a résztvevők megtapasztalhassák, hogyan telnek egy látássérült ember mindennapjai.
2022-10-11 |
A DVTK részéről Kovács Apollón és Zámbó Zoltán ültek asztalhoz az Észak-Macedóniában tartott versenyen. Több izgalmas és szoros mérkőzés is volt a világbajnokság alatt, Zámbó Zoltán FIDE-mester elmondása szerint az Ukrajna és India ellen vívott táblacsatákon múlott, hogy nem a legjobb négy között végzett a magyar csapat. Zámbó Zoltán Macedónia után pedig tanítványával Vilics Hannával Franciaországba vette az irányt, az ifjúsági és női világbajnokságra, ahol Hanna a hatodik helyen végzett.
2022-07-27 |
A látás elveszítését, vagy súlyos romlását nagyon nehéz feldolgozni nemcsak annak, aki megsérül, de a családjának is. Ebben segitenek az Észak-Magyarországi Látássérült-rehabilitációs Központ, a Park utcai épületben
2022-03-20 |
Az alkalmon bemutattak olyan segédeszközöket, amelyek önállóságuk elérésében nagyban segitenek a látássérülteknek. Barnóczki Gábor egyesületi elnök rádiónknak elmondta az év közbeni irodalmi délutánok, koncertek és színházi látogatások mellett igyekeznek minél több szűrővizsgálatot és rehabilitációs szolgáltatást biztosítani tagjaik számára.
2021-10-31 |
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt