Az idei Csillagpont református ifjúsági fesztivál Zánkán zajlott július 24 és 29 között. A kétévente jelentkező fesztivál számos kulturális, lelki és sport alkalmat kínált a keresztény fiataloknak, akik minden eddiginél nagyobb számban jöttek el.
2023-08-17 |
A Csillagpont Fesztivál július 24-én megnyitja kapuit. A hagyományosan kétévente megtartandó rendezvénynek idén Zánka ad otthont. Eddig már 3000-nél is több résztvevő váltott jegyet. Az ezután érkezőknek csak a kempingezési lehetőség maradt a fedett szálláshelyek ugyanis beteltek. A szabadidős programokra is érdemes most jelentkezni, mert vannak események, amelyek iránt nagy érdeklődés mutatkozik.
2023-07-21 |
A püspök elmondta: a mostani időszak az állami támogatásoknak köszönhetően egy kegyelmi állapot, az egyház a szívből jövő hálaáldozatnak segítségével tud fejleszteni.
0:00
0:00
2021-08-02 |
Felvételről közvetítettük a Csillagpont református ifjúsági találkozó úrvacsorás záró istentiszteletét Debrecenből. Igét hirdetett Ruszka Sándor kézdivásárhelyi lelkipásztor, az Erdélyi Református Egyházkerület Ifjúsági Szövetségének elnöke. A felvétel július 31-én készült.
A Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó egyik fontos helyszíne a Lehetőségek utcája, ahol a különböző missziók, egyesületek, szervezetek mutatkoznak be. Az érdeklődők előadásokat hallhatnak, személyes beszélgetéseken, játékokon vehetnek részt.
2021-07-31 |
A Budapesti Műszaki Egyetemen működő közösség célja a mérnöki hivatás és a hitélet összekapcsolása. Istentiszteleteik során különleges illusztrációkat is láthatnak a jelenlévők. A fesztiválra elhozták a versenyezz a robottal programot.
2021-07-30 |
A Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó kaput nyit a fiataloknak az egyház és mindenek előtt a közösség, a szeretet és a hit felé.- mondta Balog Zoltán református püspök, a zsinat lelkészi elnöke, amikor megnyitotta Kárpát- medence legnagyobb református fesztiválját. Az egyházi méltóság úgy látja, hogy a református egység továbbadása és fenntartása napjainkban folyamatos küzdelem, ezért van különösen nagy jelentősége, hogy több száz határon túli vendége is van a keresztény rendezvénynek.
2021-07-30 |
Megnyitotta kapuit a 2021-es Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó a debreceni agrárcampus területén. A Kárpát- medence legnagyobb református fesztiválja július 27-e és 31-e között kétezer fiatal, köztük 400-nál is több határon túli vendég számára kínál lelki és kulturális programokat egyaránt.
2021-07-30 |
A Református Ifjúsági Találkozó Debrecenben lesz és már jelentkezhetnek a kiscsoport vezetők mentorai és a szervezetek. Jövő év elején egy helyszínbejárás is tervben van és hamarosan kiderül a fesztivál témája is.
2020-10-23 |
Nem csak szavakkal, hanem mozgással is prédikálhat egy lelkipásztor, ezt bizonyította be a mostani, Debrecenben megrendezett Csillagponton Csatári Bíborka, aki gyülekezetében mozgásterápiával is lelkigondoz.
2019-08-08 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola