A Református Ifjúsági Találkozó Debrecenben lesz és már jelentkezhetnek a kiscsoport vezetők mentorai és a szervezetek. Jövő év elején egy helyszínbejárás is tervben van és hamarosan kiderül a fesztivál témája is.
2020-10-23 |
Nem csak szavakkal, hanem mozgással is prédikálhat egy lelkipásztor, ezt bizonyította be a mostani, Debrecenben megrendezett Csillagponton Csatári Bíborka, aki gyülekezetében mozgásterápiával is lelkigondoz.
2019-08-08 |
A Csillagponton Csorba Lóránt, a Lóci Játszik frontembere beszélgetett Kiss László csillagásszal, a Marslakók tudománynépszerűsítő beszélgetéssorozat keretében.
2019-07-31 |
Egy érdekes gondolat, mely egy keresztyén szerző tollából született 100 éve: „Az átmeneti dolgok leghétköznapibb képviselőjének, a pénznek a legkevésbé hétköznapi, és örökké tartó következményei vannak. Ha nem is mindig vesszük észre, a pénz megolvasztja az embert – amikor megszerezzük, befektetjük, használjuk, adunk belőle, vagy elszámolunk vele.”
2019-07-30 |
Felvételről közvetítettük a Csillagpont református ifjúsági találkozó úrvacsorás záró istentiszteletét Debrecenből. Igét hirdetett Czeglédi Péter Pál, a hajdúbagosi református gyülekezet lelkipásztora.
Több ezer fiatal éneklését vezeti, kíséri, segíti a Csillagpont Band, akik két saját dalt is írtak az idei Csillagpont találkozóra. A következő percekben arról is beszélgetünk velük, mi a különbség egy koncert és egy dicsőítés között.
0:00
0:00
2019-07-27 |
600 önkéntes dolgozik a Csillagont Református Ifjúsági Találkozón. Nélkülük tulajdonképpen nem működne a fesztivál: nem működne az info sátor, nem lehetne mobilokat tölteni, nem tudnák a résztvevők, hogy hol lesz a szállásuk, nem főne kávé az önkénteseknek, káosz lenne a fesztivál területére behajtó autókból, … de még wc papír sem lenne a mosdóban. De miért vállalja egy fiatal, hogy a kikapcsolódás, felötlődés és szórakozás helyett – vagy mellett – inkább önkéntes legyen? Erre keressük a választ a következő percekben.
2019-07-26 |
"Csillag vagy!" címmel elkészült a Csillagpont Band második saját dala, amely a Csillagpont Református Ifjúsági Találkozó hivatalos dala lett. Berta Zoltán ifjúsági lelkész, a zenekar tagja az Európa Rádiónknak elmondta: 15 perc alatt írta meg ezt a dalt. A Csillagpont Band már nagyon készül a július 23-án kezdődő Református Ifjúsági Találkozóra.
2019-06-29 |
Idén is Debrecen ad otthont a 2003 óta kétévente megrendezendő Csillagpont, ifjúsági fesztiválnak. A rendezvényre több, mint kétezer fiatal regisztrált eddig.
2019-06-24 |
nmhh
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt