A borsod megyei településen 2016-ban indította el diakóniai szolgálatát a Magyarországi Evangélikus Egyház. Buday Barnabással, a Borsod-Hevesi evangélikus egyházmegye esperesével, az Arnót-Újcsanálosi Evangélikus Társgyülekezet lelkészével beszélgetünk a következő percekben.
2021-02-02 |
Egycsoportos családi bölcsőde kezdi meg működését 2019. októberétől a nyíregyházi Bólyai téren, a Kertvárosi Ágostai Hitvallású Evangélikus Egyház fenntartásában. A Mózeskosár Családi bölcsőde 7 férőhellyel indul, rádiónkat Sipos Ilona, a Joób Olivér Szeretetintézmény megbízott vezetője tájékoztatta a részletekről.
2019-08-13 |
Prőhle Gergely a Magyarországi Evangélikus Egyház országos felügyelője a Nyíregyháza-Kertvárosi Ágostai Hitvallású Evangélikus Egyház meghívására érkezett Nyíregyházára. A Reformáció 500 éves jubileumáról tartott előadást pünkösd ünnepén a Bólyai téri Szociális és Közösségi Szolgáltató Központban.
2019-06-13 |
Új épületbe költözött az Abaffy Gyula Evangélikus Szeretetszolgálat Arnóton. A borsod megyei településen 2016-ban indította el diakóniai szolgálatát a Magyarországi Evangélikus Egyház. Az Országos Iroda Diakóniai Osztályának fenntartása alá tartozó intézmény idősgondozással és napi egyszeri meleg étellel segíti a hátrányos helyzetben élő családokat a Borsod- Hevesi egyházmegye területén.
2019-06-04 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola