Lucski Zsófia a Jobbadni.hu kommunikációs munkatársa elmondta: a szeretetdobozban adható tartós élelmiszerek és a Nyilas Misi Pakkok gyűjtését december 14-ig várják. Az idén először meghirdetett kívánságlistákról december 6-ig lehet teljesíteni a kéréseket. Az adományozók a kiválasztott kívánságot postán juttathatják el a Magyar Református Szeretetszolgálatnak, a munkatársak pedig a gyerekek szüleinek adják át az ajándékot. Így az ajándékozás öröme a szülők és a gyermekek közös élménye marad. Ha valaki nem tudja postázni a kérést, az kívánság értékének összegével is segíthet a honlapon keresztül. Az ajándékot ebben az esetben a Magyar Református Szeretetszolgálat munkatársai megvásárolják majd.
2019-11-28 |
Ebben az évben is meghirdeti Szeretetdoboz címet viselő adventi gyűjtőakcióját a Magyar Református Szeretetszolgálat. Az Alapítványhoz december 14-ig lehet eljuttatni tartós élelmiszer felajánlásokat, valamint országszerte több áruházi gyűjtést is tartanak az adventi időszakban, hogy karácsonykor legalább tízezer nélkülözésben élő családnak, idősnek és betegnek tudjanak segíteni egy-egy csomaggal.
0:00
0:00
2019-11-03 |
Még lehet jelentkezni a Magyar Református Szeretetszolgálat önkéntes programjába, amely a sok támogatás mellett pályaorientációs segítséget is nyújt a 18 és 22 év közötti fiataloknak! A jelentkezési határidő október 25-e, az áprilisig tartó időszakra. Az önkéntesek az idősgondozásban, a hajléktalan misszióban és a fogyatékkal élő fiatalok mellett vehetnek részt a segítő munkában. A részletekről Vad Lilla koordinátor beszélt rádiónknak.
2019-10-23 |
"Több mint ötszáz” címmel, ezúttal – gyülekezeteknek segít a Magyar Református Szeretetszolgálat a reformáció hónapjában.
0:00
0:00
2019-10-11 |
Új épületbe költözött az Abaffy Gyula Evangélikus Szeretetszolgálat Arnóton. A borsod megyei településen 2016-ban indította el diakóniai szolgálatát a Magyarországi Evangélikus Egyház. Az Országos Iroda Diakóniai Osztályának fenntartása alá tartozó intézmény idősgondozással és napi egyszeri meleg étellel segíti a hátrányos helyzetben élő családokat a Borsod- Hevesi egyházmegye területén.
2019-06-04 |
A 650 millió forint támogatással megvalósuló beruházással az alapítvány még magasabb szintre kívánja emelni szociális és humanitárius szolgáltatásainak színvonalát.
2019-05-17 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh