A Magyar Református Szeretetszolgálat Kutató-Mentőcsoportja még a kormány által elrendelt veszélyhelyzetre vonatkozó rendelet megjelenése pillanatában levelet juttatott el Debrecen városvezetéséhez, felajánlva segítségét, személyi állományát és gépjárműveit logisztikai feladatok ellátására. Ez magában foglalja a tanyavilágban, nehezen megközelíthető helyeken élőkhöz való eljutást, szállítást a városi, megyei szakszolgálatok, egészségügyi intézmények között és a házi karanténba kerülő állampolgárok ellátásának segítését.
2020-04-04 |
10 éve alakult meg Miskolcon a Városszéli Betyárok néptánccsoport, Bayer Attila és Nyíri Gábor oktató, néptáncos vezetésével. Elsősorban felnőtteket várnak a foglalkozásokra, különlegesség, hogy csak férfi táncokat tanítanak, de leányok is részt vehetnek az oktatáson. Hétfő esténként tartják a próbáikat, ahova várnak minden táncos kedvű embert szeretettel.
2020-02-26 |
Egycsoportos családi bölcsőde kezdi meg működését 2019. októberétől a nyíregyházi Bólyai téren, a Kertvárosi Ágostai Hitvallású Evangélikus Egyház fenntartásában. A Mózeskosár Családi bölcsőde 7 férőhellyel indul, rádiónkat Sipos Ilona, a Joób Olivér Szeretetintézmény megbízott vezetője tájékoztatta a részletekről.
2019-08-13 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt