Nem így tervezték, kétévenként akarták életre hívni, de olyannyira nagy sikernek örvendett az első, hogy minden évben igény van rá.
2021-06-25 |
A Stílusos Vidéki Éttermiség egy olyan különleges gasztronómiai szervezet, amely az ételek magas minősége melletti elkötelezettségen túl a hazai alapanyagokra támaszkodva működő vidéki éttermeket tömöríti. Olyan ismert és neves éttermek tartoznak a jelenlegi 16 tag közé, mint például az abaúji-zempléni térségben az Anyukám Mondta, az Első Mádi Borház, vagy szintén Mádról a Gusteau Kulináris Élményműhely, de a körükbe tartozik például a Balaton egyik legismertebb étterme, a Kistücsök is. Elnökük, Ruprecht László a közelmúltban Hercegkúton vendégeskedett, itt beszélgettünk vele céljaikról, megalakulásuk okairól.
2021-06-10 |
Forralt Boros Kőporos címmel először rendezett boros-gasztronómiai rendezvényt a hercegkúti Trautsons Egyesület az elmúlt hétvégén. A Tokaj-hegyaljai település fiataljai által alkotott civil szervezet tagjai azon igyekeznek, hogy megteremtsék maguknak azokat a körülményeket, amelyek segítik őket abban, hogy később helyben minél könnyebben tudjanak érvényesülni szőlészeti-borászati vállalkozásiakkal, vagy esetleg az idegenforgalom területén. Legnagyobb rendezvényük az Őszváró Boros Kőporos, amelyet szeptemberben bonyolítottak le.
0:00
0:00
2019-12-04 |
Az év vállalkozójának pedig Götz István ügyvezetőt választották meg. A következő perekben Götz István mesél pincészetükről, vállalkozásukról, filozófiájukról.
2019-12-01 |
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt
Alt
Alt