A Stílusos Vidéki Éttermiség egy olyan különleges gasztronómiai szervezet, amely az ételek magas minősége melletti elkötelezettségen túl a hazai alapanyagokra támaszkodva működő vidéki éttermeket tömöríti. Olyan ismert és neves éttermek tartoznak a jelenlegi 16 tag közé, mint például az abaúji-zempléni térségben az Anyukám Mondta, az Első Mádi Borház, vagy szintén Mádról a Gusteau Kulináris Élményműhely, de a körükbe tartozik például a Balaton egyik legismertebb étterme, a Kistücsök is. Elnökük, Ruprecht László a közelmúltban Hercegkúton vendégeskedett, itt beszélgettünk vele céljaikról, megalakulásuk okairól.
2021-06-10 |
Rekordszámú étteremmel és a korábbi években megszokottnál hosszabb ideig, tíz napon át várja a vendégeket márciusban a tavaszi Országos Étterem Hét. A március 6-tól 15-ig tartó programba 140 vendéglátóhely, köztük miskolci éttermek is bekapcsolódtak – mondta rádiónknak Kiss Zoltán főszervező.
2020-03-01 |
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt
Alt
Alt