Egyébként is egyre rövidebb az országos lista, ami csak részben magyarázható a járvánnyal terhelt időszak nehézségeivel. A résztvevő vendéglátósok 3 fogásos, csak erre az alkalomra készült menüsorokat kínálnak 3 árkategóriában. Barabás Zoltán étterem tulajdonost, a Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség általános alelnökével beszélgettünk a DiningCity Országos étterem hét kapcsán.
2022-03-23 |
Miskolcon három étterem csatlakozott a kezdeményezéshez, melynek során fix áron kínálják három fogásos menüiket. További részletek Kiss Zoltántól, a Dining City Országos Étteremhét elnevezésű gasztrorendezvény egyik szervezőjétől.
2022-03-15 |
A 26 éve működő étterem egy presszóként kezdte és szép lassan nőtte ki magát. Dudás Szabolcs és testvére, Dudás Szilárd az Olaszországból hazahozott tudást is tudták kamatoztatni, de hűek maradtak a magyar és a borsodi konyha iránt is. Dudás Szabolccsal a miskolci éttermükben beszélgettünk.
2021-10-22 |
Az éttermek három árkategóriában kínálnak menüsorokat az idei DiningCity Országos Étterem Hét keretében. A október elsején indult 10 napos rendezvényen különleges fogásokkal mutatkoznak be a vendéglátóhelyek, azzal a nem titkolt céllal, hogy minél szélesebb körben megismertessék a nagyközönséggel konyhájuk ízvilágát és a minőségi kiszolgálást. Debrecenben három étterem csatlakozott a felhíváshoz.
2021-10-06 |
A Stílusos Vidéki Éttermiség egy olyan különleges gasztronómiai szervezet, amely az ételek magas minősége melletti elkötelezettségen túl a hazai alapanyagokra támaszkodva működő vidéki éttermeket tömöríti. Olyan ismert és neves éttermek tartoznak a jelenlegi 16 tag közé, mint például az abaúji-zempléni térségben az Anyukám Mondta, az Első Mádi Borház, vagy szintén Mádról a Gusteau Kulináris Élményműhely, de a körükbe tartozik például a Balaton egyik legismertebb étterme, a Kistücsök is. Elnökük, Ruprecht László a közelmúltban Hercegkúton vendégeskedett, itt beszélgettünk vele céljaikról, megalakulásuk okairól.
2021-06-10 |
Rekordszámú étteremmel és a korábbi években megszokottnál hosszabb ideig, tíz napon át várja a vendégeket márciusban a tavaszi Országos Étterem Hét. A március 6-tól 15-ig tartó programba 140 vendéglátóhely, köztük miskolci éttermek is bekapcsolódtak – mondta rádiónknak Kiss Zoltán főszervező.
2020-03-01 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt