18. alkalommal rendezik meg az ELKE labdarúgó kupát, amely idén is nemzetközi lesz: Két székelyudvarhelyi csapattal, kárpátaljai magyar vállalkozók és a Kulcsár-Fém csapatával bővült a torna. A rendezvény kiváló kapcsolatépítő esemény - hangsúlyozta ifj. Czomba Csaba, a rendezvény főszervezője. A helyszínnek ezúttal Ibrány városa ad otthont. A riporter Pokrovenszki Gergely.
2022-09-01 |
Ezúttal Cigánd és Tiszadada közötti, mintegy 86 folyamkilométeren tisztítják meg a folyót a hulladéktól a versenyző csapatok. A nyitó ünnepséget a Cigánd melletti Tisza-parton rendezték meg.
2022-08-02 |
Hetedik alkalommal rendezték meg a Karos Tobolyka Hógolyó Íjászkupát Karoson, a Honfoglalás Kori Látogatóközpont melletti területen.
2021-12-19 |
Az ország talán legismertebb civil környezetvédelmi és szemléletformáló mozgalmának versenyző csapatai a sárospataki-várral szemközti fövenyről kezdték meg vasárnapig tartó útjukat Bodrogkeresztúrig.
2021-09-12 |
Tizenhetedik alkalommal rendezték meg az elmúlt hétvégén a hagyományos kispályás labdarúgótornát, az Elke Kupát. A kétnapos sporteseménynek a Nyíregyházi Evangélikus Kossuth Lajos Gimnázium adott otthont. A rendezvényt Baracsi Endre, a megyei közgyűlés alelnöke nyitotta meg. A tornára a határon túlról, Kárpátaljáról és Erdélyből is érkeztek csapatok – tájékoztatta rádiónkat ifj. Czomba Csaba, főszervező.
2021-09-09 |
Négy nap alatt csaknem ezer zsáknyi, vagyis több mint öt és fél tonna hulladéktól szabadították meg az I. Bodrogi PET Kupa önkéntesei a folyót, de még jócskán maradt takarítani való. A Sárospataktól Tokajig tartó hulladékgyűjtési akció résztvevői megismerkedtek a Bodrog-menti települések értékeivel is.
2020-09-16 |
A sárospataki rajtál megtartott sajtótájékoztatón készült összeállításunkban dr. Boros Anita, az Innovációs és Technológiai Minisztérium építésgazdaságért, infrastrukturális környezetért és fenntarthatóságért felelős államtitkára beszél a kormány terveiről egyebek mellett a vízparti illegális hulladékok felszámolásával kapcsolatban.
2020-09-11 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt