Október 14-től új menetrend lép életbe az MVK Zrt.-nél. A jelenlegi rendszer átalakítását a növekvő utasszámok és az egyre magasabb szolgáltatási szint iránti törekvés indokolja. Az új menetrendet a Miskolci Polgármesteri Hivatal Közlekedésszervező Osztálya dolgozta ki.
2023-10-09 |
Idén is sikerült néhány percet lefaragni a Mátészalka-Debrecen vasútvonal menetidejéből, remélik, ehhez egy kis közük nekik is volt. A Mátészalkaleaks idei évéről Lintényi Levente közösségszervezőt kérdeztük.
2021-12-31 |
Az új menetrendett idén első alkalommal, online társadalmi egyeztetés során lehetett véleményezni. A legnagyobb InterCity utasforgalommal rendelkező Budapest–Nyíregyháza–Miskolc vonalon is változás lesz: például Miskolcról, Szerencsről ezentúl már a nyíregyházi átszállást mellőzve biztosítják szolnoki irányban a fővárosi közvetlen eljutást a Nyugati pályaudvarra
2021-11-17 |
A Budapest–Eger viszonylatú InterRégió vonatok beindulásával változik a Budapest–Miskolc–Sátoraljaújhely között a vonatok közlekedési rendje. A miskolci és a szerencsi InterCity vonatokról, illetve vonatokra átszállással változatlan formában elérhető marad a térség. Szerencstől is javul a Miskolc és Budapest felé az eljutás. Szerencsen közös peronos átszállással biztosítják a Nyíregyháza, illetve Tokaj felől tovább utazóknak az eljutást Miskolc és Budapest felé.
2020-10-29 |
Jelentősen változhat a következő hónapokban a miskolci buszok és villamosok menetrendje és maga a vonalhálózat is. Már szeptember 1-jével is számos változás lép életbe. Az MVK Zrt. az utazóközönség bevonásával tervezi kialakítani az új vonalhálózatát és menetrendjét ezért várják a véleményeket egyeztetes@mvkzrt.hu e-mail-címre. A terv részleteiről Demeter Péter vezérigazgató számol be.
2020-08-12 |
A beruházás nyomán a jövőben egy órával csökkenhet az utazási idő, így Sátoraljaújhelyből akár három óra alatt Budapestre érhetünk.
2019-07-15 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt