Elsősorban az autóiparban használatos elektronikai alkatrészek gyártásával foglalkozik majd. A zöldmezős beruházás alapkövét még 2018. szeptember 17-én tették le. A gyáravató ünnepségen először Pósán László országgyűlési képviselő mondta el gondolatait.
2021-06-27 |
Az év családbarát vállalatát keresi a Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom. A családbarát cégek versenyét nyolcadik éve rendezik meg. Az Év családbarát vállalata 2020 pályázat célja kiválasztani azokat a hazai cégeket, amelyek a leghitelesebb módon képviselik a munka-magánélet egyensúlyának fontosságát, és legjobban figyelnek a családosok igényeire.
2020-07-02 |
A járvány okozta súlyos gazdasági károkat elsősorban azzal lehet enyhíteni, ha sikerül megőrizni a meglévő munkahelyeket és újakat teremteni. Ezt célozza több, a veszélyhelyzetben bevezetett kormányzati pályázati program.
2020-06-03 |
Törvényjavaslat készült a kulturális intézményekben foglalkoztatottak közalkalmazotti jogviszonyának átalakításáról, vagyis a közalkalmazotti jogviszony munkaviszonnyá változtatásáról. A témában a Magyar Népművelők Egyesülete elnökénél érdeklődtünk.
2020-04-30 |
Álláslehetőségeket, karrier tanácsadást, képzési lehetőségeket kínált a Sárospatak és Térsége Foglalkoztatási Paktum által szervezett állásbörze Sárospatakon az Árpád Vezér Gimnáziumban.
2019-11-03 |
Egy hatpontos lista segítségével járjuk végig szakértő vendégünkkel, mit tehetünk hogy jobban érezzük magunkat, és hogy a főnökünkkel, kollégáinkkal is korrektek legyünk, na és hogy elejét vegyünk a rólunk szóló pletykáknak.
2019-09-13 |
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt