Nagypénteki ünnepi istentiszteletet közvetítettünk Miskolcról, az Avasi református gyülekezetből. Igét hirdetett Hangóné Birtha Melinda lelkipásztor.
A Miskolc-Avasi Református Egyházközségben a karácsonyi készülődés jegyében teltek az elmúlt hetek, számos programot szerveztek, köztük az adventi játszóházat. A gyülekezeti házban a felnőttek sütötték a mézeskalácsot, a gyermekek díszítették, és a nap végére mint minden évben idén is elkészült a Betlehem.
2019-12-22 |
A nemzeti köznevelésről szóló törvény 2013. szeptember 1-jétől az állami általános iskolák első és ötödik évfolyamán és a hat évfolyamos gimnáziumokban a hetedik évfolyamon kötelezővé tették a hittan, vagy erkölcstan oktatását.
0:00
0:00
2019-09-14 |
A kötelező régészeti feltárásokkal elkezdődött az Avasi Református Templom felújítása. Ahogyan arról korábban beszámoltunk, a Miskolc-Avasi Református Egyházközség turisztika forráshoz jutott, aminek nagy részét felújítási munkákra fordítják, az összeget a Tiszáninneni Református Egyházkerület kiegészítette.
2019-07-24 |
A rekonstrukció során új, zsindelyes tetőt kap a műemléképület, helyreállítják az ereszcsatornákat, elvégzik a legszükségesebb külső statikai javításokat, valamint a tetőszerkezet megtekintéséhez szükséges belső lépcsőt alakítják ki.
2019-05-24 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh