Farmeros lelkészek találkozója címmel szerveztek előadást idén a Panyola Feszten. A református templomban megtartott alkalomhoz több református lelkipásztor csatlakozott. A rendezvény koordinátora a nyíregyházi születésű Didi Xénia volt, aki negyedik éve szolgál a református egyházközség lelkipásztoraként Panyolán.
2023-08-22 |
A vármegye értékei mellett sokszínű programok, egyedi kézműves termékek, különböző bemutatók, kiállítások, koncertek, komolyzenei és színházi produkciók, gyermekfoglalkozások, táncház, lovasok-íjászok népszerűsítették vidékünk kincseit.
2023-08-10 |
Augusztus első hétvégéjén a családok, baráti társaságok, sok-sok ismerős „mintha hazajönne” Panyolára. Immáron XVII. alkalommal kínál a település olyan életre szóló élményeket, amelyekre mindig szívesen emlékeznek és évről évre visszajárnak a vendégek, hogy feltöltődve térjenek haza. A XVII.PanyolaFeszt idei programsorozata megannyi újdonsággal várja az érdeklődőket.
2023-08-04 |
A helyiek megmutatják a megye értékei mellett helyi örökségüket is az idelátogató vendégeknek. „Mintha hazajönnél”… találó szlogenük hűen tükrözi a rendezvény ars poetikáját. Muhari Zoltán, a település polgármestere, aki egyben a Szabolcs-Szatmár Bereg Vármegyei Falusi Turizmus elnöke is örömmel nyilatkozott a rendezvény részleteiről.
2023-07-24 |
Több ezer érdeklődőt vár a félezer fős település idén is az augusztusi Panyola Fesztre! Muhari Zoltán polgármester és szervező csapata nívós programot ígér.
0:00
0:00
2022-07-14 |
A rendezvényen lesz néptánc és táncház is, de több helyszínen színes programok várják az ide érkezőket. Az esemény előtti napon egy zártkörű hagyományos szakmai konferenciát tartanak, amelyre Hargita megyéből is érkezik előadó.
2022-02-10 |
Panyola Szatmár szívében, a Túr és a Szamos mellett fekszik. Sokan kóstolhatták már a falu híres pálinkáját, és sokan hallhattak már a nyári világzenei fesztiváljáról is. A természeti környezet csodálatos, a helyiek szívélyesek. Didi Xénia 10 hónapja szolgál református lelkészként Panyolán.
0:00
0:00
2020-01-07 |
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt