A vármegye értékei mellett sokszínű programok, egyedi kézműves termékek, különböző bemutatók, kiállítások, koncertek, komolyzenei és színházi produkciók, gyermekfoglalkozások, táncház, lovasok-íjászok népszerűsítették vidékünk kincseit.
2023-08-10 |
Ismét járja a vidéki városokat a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat mozgó fogászati rendelője. A buszban dolgozó szakembereknek sajnos évek óta rossz tapasztalataik vannak a gyermekek fogainak állapotáról. A tavalyi szűréseken megjelentek több mint a felének volt például szuvas a foga. Edvi Péter, az NGYSZ elnöke ezért is tartja fontosnak, hogy minden évben egyre több gyerek vegyen részt fogászati szűrésen és szájhigiéniai oktatáson.
2023-06-22 |
Csontváry, Rippl-Rónai, Mednyánszky, Vasarely, Erkel aranykoszorúja, Kossuth úti táskája, Gárdonyi naplója, honfoglaláskori tarsolylemezek, bronzkori aranyak, és a többi 150 kiemelkedő műtárgy 67 vidéki múzeum legféltettebb kincseiből.
2022-08-17 |
Több terem májusban újra látogatható Nyíregyházán is. Ennek apropóján beszélgettünk Thuróczy Róbert személyi edzővel, arra voltunk kíváncsiak, milyenek az első tapasztalatok, hogyan tartják be a vendégek az óvintézkedéseket és van-e esetleg lemorzsolódás vagy járványtól való félelem az emberekben.
2020-05-15 |
A ménesi-borvidékkel ismerkedhetett meg Sárospatakon a Művelődés Háza és Könyvtára Kalandozások a Tokaj-hegyaljai borvidéken című boros-gasztronómiai rendezvénysorozatának közönsége.
0:00
0:00
2020-02-14 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola