Szeptember 16-án két túra indul, de idén újdonság hogy a két séta teljesen más útvonalon zajlik majd. Kevesebb templomba jutnak el így a résztvevők, de sokkal többet tudhatnak meg egy-egy gyülekezetről. A két turnusba összesen 150 főt várnak.
2023-09-14 |
A táborokat négy helyszínen – a projekt keretében jelentősen korszerűsített üdülőkben - szervezik: Tivadaron, Beregdarócon, Berekfürdőn, valamint Debrecenben.
2022-07-04 |
Október a látás hónapja – a kezdeményezéshez idén Miskocon is csatlakoztak. Ebben a hónapban az ország háromszáz optikai boltjában lehet vizsgálatra jelentkezni, melyekben ingyenes látásellenőrzéssel és szaktanácsadással várják az érdeklődőket. A „Látás hónapja” programsorozat kiemelt témája idén is a digitális eszközök által kibocsátott kék fény elleni védelem. Az okostelefonok, táblagépek, számítógépek, tévékészülékek káros hullámhossztartományt sugároznak a retinára, ezért különösen fontos a megelőzés- mondta rádiónknak Szabadi Zsolt a kampányt szervező Magyar Látszerész Szövetség elnöke.
0:00
0:00
2019-10-11 |
Szeptember végén negyedik alkalommal indul útjára a "Lehozzuk önnek a csillagokat!" programsorozat a Váci Mihály Kulturális Központban. Mészáros Szilárd, a nyíregyházi intézmény igazgatója a beharangozó sajtótájékoztatón adott ízelítőt a programokból. Elmondta: színház és koncertélmények várnak az érdeklődőkre. A programsorozat mellett persze egyéb eseményekkel is készülnek, kiállítások, tehetségkutatók, filmvetítések várnak a nyíregyháziakra.
2019-09-15 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt