A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal koordinálja az unió támogatásával megvalósuló tavaszi immunizálási programot. Az ország keleti és déli határain 7 megyében – köztük március 29-e és április 03-a között Hajdú-Biharban - szórják ki repülőről a csalétkeket, melyekben a veszélyes betegség ellen védő hatóanyag található.
2021-03-27 |
A MIDMAR Kft. vezetője Orosz Eszter elmondta, ez az előre ugrás a szerencsén túl, a tudatos tervezés eredménye is. Miskolc pont jó! címmel indítottak egy online hirdetési kampány , mely a város legfontosabb látnivalóira és zöld-turisztikai célpontjaira összpontosított. A kampány nem akart többet mondani és ígérni annál, amit Miskolc tud, csak annyit, hogy Miskolc pont jó, ha az ember túrákra, fürdőkre, történelmi látnivalókra, vagy családi programokra vágyik. A számok szerint az utazni vágyók is így gondolták.
2021-03-23 |
Kampányt indított a sertés- és mangalica fogyasztás népszerűsítésének érdekében nagyböjt kezdetéig az Agrárminisztérium. Ugyan a koronavírus járvány mellett a mangalicahús ára stabil maradt, de a gazdáknak kétszer annyit kell dolgozniuk, hogy ugyan akkora mennyiséget tudjnak eladni mint korábban. A szakértő szerint ezek a kampányok azért is kiválóak, mert az emberek így megismerhetik a mangalicahús fogyasztás előnyeit.
2021-02-18 |
Figyelem, láthatóság, biztonság és türelem - ezek olyan szavak, melyeket ,ha a következő napokban betartunk,akkor boldog, meghitt karácsony és szilveszter vár ránk. Leglábbis a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei szerint. Biztonságé az elsőbbség... - ez pedig egy kis animációs film címe, mely a rendőrségi honlapon látható és tanulságos lehet, illetve iránymutató az év végére.
2020-12-20 |
Egyre nehezebb a napi nyolcezer egységnyi készlet előteremtése - erre jelentenek megoldást a fiatalok, akiknek meggyőzése, elhivatottá tétele egyre sürgetőbb, hiszen ők tudnak a legtovább vért adni – mondta el Grubert Roland.
2020-09-22 |
A kerékpározás hét fő előnyét bemutató kampányt indított a Magyar Kerékpárosklub, amelynek plakátjain a „Ha menned kell valahova, inkább bringázz!” jelmondat olvasható. A 13 éve zajló, a koronavírus miatt újratervezett Bringázz a Munkába kampányban először kórházak és szociális intézmények dolgozói kaptak bicikliket, az új szakaszban online és a fővárosi megállókban népszerűsítik a kerékpározást.
2020-06-11 |
Március 20-21-én Miskolcra, egy nagy áruházlánc üzletébe érkezik a „JUH-ÁSZ-Mindenünk a birka„ elnevezésű kampánysorozat, amelyet az Agrárminisztérium, az Agrármarketing Centrum és a Magyar Juh és Kecsketenyésztő Szövetség.szervez. A kóstolással egybekötött program célja, hogy az egészséges táplálkozásba könnyedén beilleszthető juh- és kecskehús kedveltségét növeljék és a kampányidőszak végére fogyasztásuk emelkedjen.
2020-01-16 |
Minden évben október, az emlőrák elleni küzdelem hónapja. A mellrák korai felismerése érdekében városi sétát szervezett a Nyíregyházi Járásban működő Egészségfejlesztési Iroda. Morvacsik-Kornyiczki Ágota irodavezető rádiónknak elmondta: második alkalommal hívták fel a figyelmet az a megelőzés, valamint a korai felismerés és gyógyítás lehetőségeire. A „Lépjünk együtt, egymásért” sétához 150 résztvevő csatlakozott.
0:00
0:00
2019-10-17 |
Október a látás hónapja – a kezdeményezéshez idén Miskocon is csatlakoztak. Ebben a hónapban az ország háromszáz optikai boltjában lehet vizsgálatra jelentkezni, melyekben ingyenes látásellenőrzéssel és szaktanácsadással várják az érdeklődőket. A „Látás hónapja” programsorozat kiemelt témája idén is a digitális eszközök által kibocsátott kék fény elleni védelem. Az okostelefonok, táblagépek, számítógépek, tévékészülékek káros hullámhossztartományt sugároznak a retinára, ezért különösen fontos a megelőzés- mondta rádiónknak Szabadi Zsolt a kampányt szervező Magyar Látszerész Szövetség elnöke.
0:00
0:00
2019-10-11 |
Az elmúlt bő két évben a kor igényeihez igazodva átalakult az Országos Mentőszolgálat kommunikációs, tájékoztató rendszere. A modern technikai lehetőségeket is kihasználva azt szerették volna elérni, hogy még közvetlenebbül tudjanak eljutni az emberekhez, köztük a fiatalokhoz.
2019-10-06 |
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt
Alt