Magyarország legnagyobb, mozgásra ösztönző programját szervezi meg a Magyar Szervátültetettek Szövetsége az Aktív Magyarország Program támogatásával, és ebben több mint 50 ezer résztvevőre számítanak 77 napon keresztül.
2023-03-29 |
Elsősorban tartós élelmiszereket, játékokat várnak az segítő szándékú emberektől, de pénzadományt is szívesen elfogadnak. A Karácsonyi Szeretet kampány keretében a januári időszakra gondolva szeretnének félretenni az adományokból, hogy év elején is segítő kezet nyújthassanak a rászorulóknak.
2021-11-30 |
Az adatszolgáltatás 2022 júliusától indul el. A vendéglátóhelyek és az attrakciók csatlakozásával a teljes szektorról valós kép áll majd rendelkezésre jövő év második felétől.
2021-11-03 |
A gyűjtést a Jane Goodall Intézet, a KÖVET Egyesület, az Afrikáért Alapítvány és a Védegylet közösen hirdette meg. A kampány második szakaszának ideje 2021. szeptember 22. – november 22. között zajlik.
0:00
0:00
2021-10-01 |
A Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal koordinálja az unió támogatásával megvalósuló tavaszi immunizálási programot. Az ország keleti és déli határain 7 megyében – köztük március 29-e és április 03-a között Hajdú-Biharban - szórják ki repülőről a csalétkeket, melyekben a veszélyes betegség ellen védő hatóanyag található.
2021-03-27 |
A MIDMAR Kft. vezetője Orosz Eszter elmondta, ez az előre ugrás a szerencsén túl, a tudatos tervezés eredménye is. Miskolc pont jó! címmel indítottak egy online hirdetési kampány , mely a város legfontosabb látnivalóira és zöld-turisztikai célpontjaira összpontosított. A kampány nem akart többet mondani és ígérni annál, amit Miskolc tud, csak annyit, hogy Miskolc pont jó, ha az ember túrákra, fürdőkre, történelmi látnivalókra, vagy családi programokra vágyik. A számok szerint az utazni vágyók is így gondolták.
2021-03-23 |
Kampányt indított a sertés- és mangalica fogyasztás népszerűsítésének érdekében nagyböjt kezdetéig az Agrárminisztérium. Ugyan a koronavírus járvány mellett a mangalicahús ára stabil maradt, de a gazdáknak kétszer annyit kell dolgozniuk, hogy ugyan akkora mennyiséget tudjnak eladni mint korábban. A szakértő szerint ezek a kampányok azért is kiválóak, mert az emberek így megismerhetik a mangalicahús fogyasztás előnyeit.
2021-02-18 |
Figyelem, láthatóság, biztonság és türelem - ezek olyan szavak, melyeket ,ha a következő napokban betartunk,akkor boldog, meghitt karácsony és szilveszter vár ránk. Leglábbis a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szakemberei szerint. Biztonságé az elsőbbség... - ez pedig egy kis animációs film címe, mely a rendőrségi honlapon látható és tanulságos lehet, illetve iránymutató az év végére.
2020-12-20 |
Egyre nehezebb a napi nyolcezer egységnyi készlet előteremtése - erre jelentenek megoldást a fiatalok, akiknek meggyőzése, elhivatottá tétele egyre sürgetőbb, hiszen ők tudnak a legtovább vért adni – mondta el Grubert Roland.
2020-09-22 |
A kerékpározás hét fő előnyét bemutató kampányt indított a Magyar Kerékpárosklub, amelynek plakátjain a „Ha menned kell valahova, inkább bringázz!” jelmondat olvasható. A 13 éve zajló, a koronavírus miatt újratervezett Bringázz a Munkába kampányban először kórházak és szociális intézmények dolgozói kaptak bicikliket, az új szakaszban online és a fővárosi megállókban népszerűsítik a kerékpározást.
2020-06-11 |
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt