Krúdy Gyula születésének 142. évfordulója alkalmából október 21-én szerdán egy különleges felolvasásokkal egybekötött Krúdy sétát szervez a nyíregyházi Móricz Zsigmond Kulturális Egyesület. A megemlékezésről dr. Bihari Albertnét a szervezet alapító titkárát hallják.
2020-10-20 |
A szeptember 19-én,14 órakor kezdődő eseményen a csütörtök 16 óráig leadott regisztráció után vehetnek részt a jelentkezők. A séta ingyenes, de a járványügyi szabályok betartását kérik a szervezők.
2020-09-17 |
"NEM VAGY EGYEDÜL!” - országszerte ezzel a szlogennel szerveztek sétát, amelynek célja, hogy felhívják a figyelmet a DEMENCIÁVAL élők és családjaik problémáira. Miskolc idén is csatlakozott az Alzheimer világhónapjához: szeptember 23-án figyelemfelkeltő sétát szervezett a demens betegekért az Őszidő Alapítvány és a Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény. A lila és zöld lufikkal, szalagokkal felszerelt menet a Szinva teraszról a Városház térre ment, ahol különböző szűréseken is részt vehettek az érdeklők. A vércukor szint-és vérnyomásmérés mellett a vállalkozó kedvűek egy demencia tesztet is kitölthettek.
2019-09-24 |
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt
Alt
Alt