A Debreceni Szakképzési Centrum tagintézményeiben számos olyan szakmát oktatnak, amire óriási az igény a gazdaság részéről. Ezeken a területeken szinte nem tudnak elegendő új szakembert képezni, az iskolapadból egyenes útjuk van a fiataloknak a leendő munkadókhoz.
2023-08-11 |
A Debreceni Szakképzési Centrum tagintézményeiben számos olyan szakmát oktatnak, amire óriási az igény a gazdaság részéről. Ezeken a területeken szinte nem tudnak elegendő új szakembert képezni, az iskolapadból egyenes útjuk van a fiataloknak a leendő munkaadókhoz.
2023-07-14 |
A Debreceni Szakképzési Centrum tagintézményeiben számos olyan szakmát oktatnak, amire óriási az igény a gazdaság részéről. Ezeken a területeken szinte nem tudnak elegendő új szakembert képezni, az iskolapadból egyenes útjuk van a fiataloknak a leendő munkaadókhoz.
2023-06-25 |
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kereskedelmi és Iparkamara hagyományaihoz hűen az Országos Szakmai Tanulmányi Versenyen és a Szakma Kiváló Tanulója Versenyen kiemelkedő eredményt elért diákokat elismerésben részesítette.
2023-05-15 |
„Szabad a pálya!” címmel rendeztek pályaválasztási kiállítást a hetedik nyolcadik osztályos tanulók számára, a Miskolci Egyetem díszaulájában. A két nap során több, mint hatvan kiállító várta az érdeklődőket, köztük gimnáziumok, középiskolák, vállalkozások és nagyobb cégek is.
2022-10-31 |
A program újdonsága volt, hogy nemcsak a szakképző intézmények mutatkoztak be; azok a cégek, gazdasági-ipari partnerek kerültek fókuszba, ahol a megszerzett tudást majd munkavállalóként kamatoztathatják a szakmát tanuló fiatalok.
2022-09-23 |
A Debreceni Szakképzési Centrum nem csak a 9. évfolyamtól középfokon tovább tanuló diákoknak kínál gazdag szakmaválasztékot, mind a 11 intézményében vannak felnőtteknek, fiatal felnőtteknek szóló képzések is. Az érettségire, illetve 10 osztályra épülő, valamint az esti rendszerű, rugalmas időbeosztású, 25 év felettieknek is elérhető kurzusokra egész nyáron fogadják a jelentkezéseket, sőt van, ahová még szeptemberben is be lehet jutni.
2022-08-05 |
Két év kényszerű kihagyás után idén ismét megrendezték a Szakma Sztár Fesztivált, a Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny országos döntőjét. A szakma legjobbjai versenyeztek egymással április végén Budapesten. Zakhar Balázs, a Miskolci Szakképzési Centrum Berzeviczy Gergely Technikumának tanulója a kereskedő- és webáruházi-technikus-szakmát képviselte a versenyen. A fiatalember a dobogó legfelső fokára állhatott fel. A döntőre Varju Terézia, és több más tanára készítette fel.
2022-05-18 |
A Debreceni Szakmafesztivált most először, de hagyományteremtő szándékkal szervezik meg a cívisváros főterén ezen a hétvégén, május 14-én. A DSZC iskolái, képzései és partnerei, köztük számos nagyvállalat is bemutatkozik a Kossuth téren 30-nál is több standon. Emellett színpadi produkciók is színesítik a programot.
0:00
0:00
2022-05-14 |
Két év kényszerű kihagyás után idén ismét megrendezték a Szakma Sztár Fesztivált, a Szakma Kiváló Tanulója Verseny és az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny országos döntőjét. Szakmájuk legkiválóbbjai versenyeztek egymással április 25-27. között Budapesten.
2022-05-11 |
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt