Az ismert nagyvállalkozó Zemplén szülötte, az elmúlt időszakban pedig több formában vállalt anyagi támogatással is szerepet a térség sorsának javításában. Segítségével épült fel például több mint egymilliárd forintból a Sárospataki Református Kollégium Gimnáziumának sportcsarnoka, Sátoraljaújhelyen pedig a mélyszegénységben élők számára épített közösségi teret több mint 130 millió forintból. A nehéz sorsú zempléni gyerekeket pedig egymilliárd forinttal alapított alapítványa bevonásával segíti egy sajátos támogatási program segítségével. A frissen kinevezett kormánybiztossal Tolcsván beszélgettünk.
2020-08-11 |
Meglepő, hogy a munkahelymegtartó programban nem vett részt annyi cég, amennyi a rendelkezésre álló keretösszeg révén részt vehetett volna. Czomba Csaba, a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének megyei elnöke rádiónknak elmondta: ők sem tudják miért, de a vállalkozóknak csak töredéke használta ki a támogatást.
2020-07-26 |
A veszélyhelyzet kezelésére a Széchenyi Kártya Programot most négy Európában is egyedülálló hiteltermékkel bővítették, amelyek jelentős segítséget nyújthatnak a bajba jutott cégeknek.
2020-05-27 |
A „Pénz a jövődhöz” program célcsoport tagjai ingyenes 106 órás vállalkozói képzésben és szükség esetén üzleti terv tanácsadásban részesülnek. Ezt követően a projekt keretében a régióban 2.105 új vállalkozás indulhat, melyhez a jelentkezők legfeljebb 4.573.800 Ft vissza nem térítendő állami támogatást kaphatnak a Magyar Államkincstártól.
2019-09-05 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt