Most a háziorvosok is beléptek a rendszerbe, Hajdú-Bihar megyében 254, ebből Debrecenben 87 háziorvosi körzet van, és ahogy érkeznek a vakcinák, folyamatosan oltják a regisztráltakat. A szakember arra hívja fel a figyelmet, hogy  saját magunk és szeretteink érdekében regisztráljunk oltásra. Papp Csabát, a Debreceni Alapellátási és Egészségfejlesztési Intézet igazgatóját kérdeztük.
2021-02-28 |
A veszélyhelyzet kezelésére a Széchenyi Kártya Programot most négy Európában is egyedülálló hiteltermékkel bővítették, amelyek jelentős segítséget nyújthatnak a bajba jutott cégeknek.
2020-05-27 |
A szabályok és előírások betartása mellett zajlanak a tavaszi mezőgazdasági munkák a Hajdú-Bihar megyében. Az okoz mindössze várakozást, hogy az input anyagok egy része, mint például vetőmagok, növényvédőszerek, gépalkatrészek más országokból érkeznek. A gazdálkodókat segíti, hogy a kormány a 122 milliárd forint agrártámogatás kifizetését előrehozta, és ez most tavasszal megtörténik.
2020-04-01 |
Nemzetközi tapasztalatokat vitattak meg Debrecenben az EUREGA projekt keretében. Az ülésen holland, finn, spanyol, ír, görög és román partnerek osztották meg jó gyakorlataikat a Hajdú-Bihar megyei csoporttal. Az EUREGA projekt a gasztronómiai értékekre, a kulturális örökség megőrzésére és hasznosítására illetve továbbfejlesztésére alapozva támogatja a megye fejlődését.
2019-09-20 |
Újabb nemzetközi együttműködésekbe kapcsolódott be a Hajdú-Bihar Megyei Önkormányzat. Az uniós támogatású nagy projektek különböző területeken szolgálják a résztvevő térségek fenntartható fejlődését.
2019-07-12 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola