Minden év május 11-én Miskolc város napján vehetik át elismeréseiket azok, akik munkájukkal, tevékenységükkel kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az elmúlt évtizedekben, és ezzel öregbítették városunk hírnevét. Idén ketten vehették át a város díszpolgára címet.
2023-05-26 |
Miskolc város napja alkalmából nívódíjban részesült a ClaXoton Quartett. Szokatlan hangszerösszeállításukkal, a klarinét és a szaxofon hangzásvilágát egyesítő műsoraikkal a fiatalokat is meg tudják szólítani. Kortárs szerzők, Kerek Gábor és Lendvay Péter is írtak már számukra műveket. Az együttest alapító Czakó Péter a vendégünk.
2023-05-25 |
A hagyományoknak megfelelően, Miskolc város napján, ünnepi közgyűlésen adták át a vármegyeszékhely díjait és kitüntető címeit a Miskolci Nemzeti Színházban azoknak, akik munkájukkal, tevékenységükkel kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az elmúlt évek során, öregbítve ezzel városunk hírnevét.
2023-05-23 |
A hagyományoknak megfelelően, Miskolc napján, az ünnepi közgyűlésen adták át a város díjait és kitüntető címeit a Miskolci Nemzeti Színházban az azokra érdemes személyeknek és szervezeteknek. – „egy bakancslistás díj volt számomra ez, de nem gondoltam, hogy ilyen fiatalon megkaphatom”- mondta el Tóth Anna örömét kifejezve rádiónknak.
2023-05-23 |
Miskolc város napja alkalmából az „Év civil szervezete „ kitüntető címet vette át a Fügedi Márta Népművészeti Egyesület.
2022-05-20 |
Május 17-én és 18-án, a város újratelepítésének 266. évfordulóján programsorozattal várják a városlakókat
2019-05-16 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt