A hagyományoknak megfelelően, Miskolc város napján, ünnepi közgyűlésen adták át a vármegyeszékhely díjait és kitüntető címeit a Miskolci Nemzeti Színházban azoknak, akik munkájukkal, tevékenységükkel kiemelkedő teljesítményt nyújtottak az elmúlt évek során, öregbítve ezzel városunk hírnevét.
2023-05-23 |
Nagykálló Folyamatos Fejlődéséért Egyesület az elmúlt két évben egyre több eseményt szervez, mely hasznos és jó ügyek kezdeményezője és katalizátorja szeretne lenni a szeretett városuknak.
2023-04-28 |
Ismét civil véradás zajlik a héten több helyszínen az országban, így Miskolcon és környékén is. A véradó hét során Borsod-Abaúj-Zemplén vármegyében Kazincbarcikán, Ózdon, Mezőkövesden, valamint a megyeszékhelyen segíthetnek véradással. Az akciót - melynek keddi állomása a Magyar Honvédség miskolci Toborzóirodája volt- a Magyar Vöröskereszt vármegyei szervezete és az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület közösen szervezi.
0:00
0:00
2023-02-23 |
Az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ „CIVIL INFO – NEA 2023” című országos rendezvénysorozat eseményére minden eddiginél több, a százat is meghaladó civil szervezet regisztrált.
2022-09-15 |
A Nonprofit Információs és Oktató Központ Alapítvány mint független civil szervezet által meghirdetett országos pályázaton a tavalyi esztendő legnagyobb hatású, legjobb kezdeményezései kaptak elismerést a 2022-es Civil Díjon.
2022-05-25 |
Két éve hirdette meg Részvételi Programját Miskolc Önkormányzata, tavaly életbe lépett a Részvételi Koncepció és nemrég elfogadta a helyhatóság közgyűlése a részvételi költségvetést is.
2022-03-31 |
Ingatlan-tulajdon szerzése, felújítása, új és használt gépjármű beszerzése, gépjármű karbantartása, felújítása - egyebek mellett erre kérhetnek anyagi támogatást az alapítványok, egyesületek a Városi Civil alap pályázatán.
2022-02-12 |
Részvételi napokat hirdetett Miskolc Önkormányzata és a vele együttműködésre lépett civil közösségek január 15 - 22. között, hogy a nagyközönség megismerkedhessen a miskolci kisközösségekkel. Azért is fontos ez a programsorozat, hisz erre épül egy jövőbeli terv, mely szerint Részvételi pontok alakulnak városszerte.
2022-01-22 |
A társaságot tíz éve Petneházyné Bugán Magdolna vezeti, aki kiemelte, hogy a városi rendezvényeket és az egyéb kulturális, szociális megmozdulásokat óriási erővel segítik.
2022-01-08 |
„Jótékonysági adok-kapok” online képzést tartanak november 12-én és 17-én az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szervezésében, immár harmadik alkalommal.
2021-11-12 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola