Egyre tudatosabbak vagyunk a webes vásárláskor, de még mindig sok probléma van. Hogy mire figyeljünk oda? – erre keressük a választ a következőkben a szakember segítségével
2021-12-22 |
A Dorkász Szolgálat Alapítvány munkatársai elindították új, országosan is egyedülálló adománygyűjtő online felületüket. A vásárlók a jotekonyter.hu oldalon, a regisztrációt követően egy webshophoz hasonló jótékonysági piactéren vásárolhatnak használt, ám jó minőségű, dolgokat. A környezettudatos vásárlás mellett az oldal lehetőséget ad a jótékonykodásra is azáltal, hogy a bevétel 100%-a szociális projektek megvalósítását szolgálja. A Dorkász Szolgálat Alapítvány vezetőjét, Kiss Ábel Lukácsot kérdeztük.
2021-02-13 |
A program célja, hogy felhívja a figyelmet az internet szükségességére, előnyeire és veszélyeire. Az idei „Együtt egy jobb internetért!” elnevezésű eseményhez a Nemzeti Kibervédelmi Intézet és az Országos Rendőr-főkapitányság is csatlakozott.
2021-02-13 |
Az ételpazarlással akarja felvenni a harcot az a magyar egyetemisták által fejlesztett honlap és mobilalkalmazás, amelyen keresztül éttermek, pékségek, cukrászdák megmaradt, de jó minőségű, teljes értékű ételeit vásárolhatjuk meg, általában féláron. A felhasználók meglepetés csomagokat foglalhatnak le, így pontosan nem tudják, mit vesznek meg.
2020-10-22 |
Ravasz László, Cseri Kálmán és Joó Sándor református lelkészek csaknem 2500 igehirdetése olvasható el, illetve egy része meg is hallgatható a lelkész.com honlapon. Az adatbázis különlegessége, hogy akár igehely, akár ünnepkör, akár dátum alapján is kereshetünk igehirdetéseket. Az oldal tartalma a jövőben bővülni is fog, újabb lelkészek igehirdetéseivel. A részletekről Literáty Zoltán lelkészt, a Károli Gáspár Református Egyetem adjunktusát kérdeztük.
0:00
0:00
2020-06-16 |
A zemplen.hu oldalon a zempléni régió gazdasági hírei, kulturális- és közéleti eseményei olvashatók. A portál elindulásáról sajtótájékoztatón számolt be az alapítvány ügyvezető igazgatója, aki bejelentette, hogy egy mentorálási program keretében újra elérhető a mikrohitel. Kezdő és fejlesztést tervező mikro és kisvállalkozók pályázhatnak a december 1. és március 30. közötti időszakban. A pályázók akár 10 millió forintot is kaphatnak.
2019-12-03 |
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt