A szervezők február 9-én, 17:00 órától az Egyetemi Templomba várták a diákokat, szülőket, egykori refiseket és minden érdeklődőt. A rendezvény egyik célja volt, hogy a résztvevők betekinthessenek a gimnázium kulturális életébe, és egyfajta bemutatkozási lehetőség volt a tehetséges diákok számára. Az est másik célkitűzése az volt, hogy legyen alkalom a közös találkozásra az iskola falain kívül is. Az esemény bevételét a Diákönkormányzat javaslata alapján a tanulók közösségi életének, élet-terének fejlesztésére fordítják.
2024-02-13 |
Augusztus 28-án, immár a harmadik kulturális jótékonysági programját szervezi meg a Matolcsi Református Egyházközség. Az első karitatív rendezvény 2020-ban volt, akkor templomi toronyóra felújításáért folytatott gyűjtést a gyülekezet.
2022-08-25 |
Most vasárnap, a pápai Református Ótemplomban is koncerteznek majd. Ress Hajnalka azt mondja: a segítségnyújtáson túl az is céljuk, hogy ebben a nehéz helyzetben a zenéjükkel megnyugtassák az embereket.
2022-05-25 |
A fellépők között ott lesz Rost Andrea, Bródy János, Dés László, és Lovasi András is. Meskó Zsolt főszervező azt mondja, felemelő, ünnepi élményt akarnak adni a résztvevőknek, nem közös szomorkodást. A koncert bevételéből két kárpátaljai gyermekotthont támogatnak majd.
2022-05-18 |
A március 19-i sporteseményen egy újfehértói beteg gyermeknek gyűjtenek az önkéntes szervezők. A rendezvényt a nyíregyházi önkormányzat támogatja.
2022-02-22 |
Idén is lesz jótékonysági Mikulás futás Miskolcon. 2 km-es és 8 kilométeres nyílt futam közül választhatnak a versenyzők. Az online nevezés december 2-án zárul, de még a rajt előtti órákban, a helyszínen is lesz lehetőség nevezni. Az Avalon-Nomád Jótékonysági Mikulás Futást december 5-én rendezik.
2021-11-30 |
„Jótékonysági adok-kapok” online képzést tartanak november 12-én és 17-én az Esély és Részvétel Közhasznú Egyesület – Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Civil Közösségi Szolgáltató Központ szervezésében, immár harmadik alkalommal.
2021-11-12 |
A vártnál is nagyobb támogatottság és részvétel mellett zajlott szeptember 22-én a „Jótékonysági futás Annáért” elnevezésű adománygyűjtő esemény Miskolc belvárosában. Az összegyűlt több mint kétmillió forintot jelképesen sajtótájékoztatón adták át a családnak.
2021-10-06 |
A fesztivál már a korábbi években is sok nemes célt segített a zempléni, tokaj-hegyaljai térségben és ezt a hagyományt most egy kiemelkedően fontos ügy támogatásával szeretné tovább folytatni.
2021-08-07 |
A Dorkász Szolgálat Alapítvány munkatársai elindították új, országosan is egyedülálló adománygyűjtő online felületüket. A vásárlók a jotekonyter.hu oldalon, a regisztrációt követően egy webshophoz hasonló jótékonysági piactéren vásárolhatnak használt, ám jó minőségű, dolgokat. A környezettudatos vásárlás mellett az oldal lehetőséget ad a jótékonykodásra is azáltal, hogy a bevétel 100%-a szociális projektek megvalósítását szolgálja. A Dorkász Szolgálat Alapítvány vezetőjét, Kiss Ábel Lukácsot kérdeztük.
2021-02-13 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola