Négy éven keresztül vegetált a szervezet többek mellett a kovid okozta problémák és más gondok miatt. Az alakuló ülésen Miskolcon a régi tagok mellett számos újjal is bővült a testület. A fő feladat még mindig a baleseti számok és ezáltal a balesetben elhunytak, illetve megsérültek számának a csökkentése.
2023-04-17 |
Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának Köznevelési, Kulturális, Turisztikai, Ifjúsági és Sport Bizottsága idén is meghirdette a már évek óta nagy népszerűségnek örvendő pályázatait. A részletekről Tóth Csaba, a Miskolc város Polgármesteri Kabinet: Kulturális, Sport és Rendezvényszervezési Osztályának osztályvezetője nyilatkozott rádiónknak.
2021-06-11 |
Ehhez alakult egy munkabizottság is, melynek elnöke Szabó-Tóth Kinga alelnöke pedig Kovácsné Dr. habil Nagy Emese. A kutatások céljai, hogy a Miskolci Területi Bizottság által lefedett három régióban Borsod, Heves és Nógrád megyékben elősegítsék a fejlődést az eredmények segítségével. Több tudományág fog ezen együtt dolgozni és szerte ágazóan fogják vizsgálni a régió mindennapjait. A részletekről Szabó-Tóth Kingát a Régiós Kutatás Bizottságának az elnökét kérdeztük.
2021-01-31 |
A nyíregyházi Települési Értéktár Bizottság ugyanis rajzpályázatot hirdetett, az értéktárban már szereplő elemek megrajzolását, lefestését várják a jelentkezőktől, de akár új értékekre is felhívhatják a pályázók a figyelmet. A pályázatokat március 31-ig lehet beadni. A tervek szerint az alkotásokból kiállítást rendeznek majd. A részletekről az értéktár bizottság elnökével, Tomasovszki Anitával beszélgettünk.
2021-01-14 |
A korábbi elnök, Roósz András kitöltötte kétszer három éves mandátumát, ezért írtak ki pályázatot a pozíció betöltésére. A leköszönő elnök, aki egyébként az MTA rendes tagja, a Miskolci Egyetem Műszaki Anyagtudományi Kar egyetemi tanára érdeklődésünkre elmondta, többen is gondolkoztak azon, hogy jelentkeznek, de különböző okok miatt – egyéb elfoglaltság, nem miskolci lakhely – végül eltekintettek a pozíció megpályázásától.
2020-09-14 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt