Március közepétől kevesebb volt a forgalom az utakon, ennél fogva kevesebb volt a baleset is. A sofőrök figyelmesebben, óvatosabban, lassabban vezettek. Hajdú-Biharban hatvannal kevesebb baleset történt, mint tavaly ilyenkor. A szabályok lazításával visszatért a forgalom, a balesetek száma az ilyenkor megszokotthoz közelít. Rádiónkat Suba István, a Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság titkára tájékoztatta.
2020-06-21 |
A képekkel gazdagon fűszerezett előadás az orvos megtéréséről, missziójáról, az imához és Istenhez fűződő viszonyáról és a bangladesi sziámi ikerpár szétválasztásában betöltött szerepéről szólt. Az előadás után Csókay Andrással riporterünk, Póczos Nikolett beszélgetett, aki egy nagyon súlyos autóbeleset után maga is a világhírű idegsebésznek köszönhette a gyógyulását.
2019-12-20 |
Megkezdődött az őzek násza, ilyenkor van a legtöbb vadbaleset az utakon. Hazánkban a becslések szerint mintegy 380 ezer őz él, évente csaknem ötezer őzet ütnek el a magyar utakon. Vendégünk a Miskolci Járási Hivatal Agrárügyi Osztályának főosztályvezetője, Vadász István, akivel a vadkár rendezésének módjáról beszélgetünk.
0:00
0:00
2019-07-24 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
nmhh
Alt