A nyári vakáció megannyi öröme mellett a szülőkre, nagyszülőkre, táboroztató pedagógusokra hatalmas felelősség hárul, hogy a gyermekek testi épségét biztonságban tudják.
2023-07-13 |
Négy éven keresztül vegetált a szervezet többek mellett a kovid okozta problémák és más gondok miatt. Az alakuló ülésen Miskolcon a régi tagok mellett számos újjal is bővült a testület. A fő feladat még mindig a baleseti számok és ezáltal a balesetben elhunytak, illetve megsérültek számának a csökkentése.
2023-04-17 |
A balesetek legtöbbször nem a kötöttpályás járművek vezetői hibája miatt következnek be – mondta el rádiónknak Molnár Emil, a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetője. A balesetek során keletkezett anyagi kár mértékétől függően az összetört villamos is kiesik a közlekedésből akár másfél évre is. Összeállításunkban először Molnár Emil, a Miskolci Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának vezetőjét hallják.
2023-02-20 |
Az év elején máris halálos kimenetelű baleset történt, aminek során fiatalok megközelítették a felsővezetéket. A MÁV kéri a miskolci szülőket és pedagógusokat, hogy segítsenek a gyermekeknek elmagyarázni azt a tényt miszerint tilos vasúti üzemi területre nem vasutas dolgozónak belépni.
2023-01-18 |
Az ünnepi készülődés, a téli útviszonyok és a hideg időjárás mind előidézhetnek olyan közúti vagy háztartási baleseteket, amikor létfontosságú, hogy időben érkezzen a szakszerű segítség.
2022-12-28 |
Sajnálatos módon az utóbbi időben sok hír szól a vasúti átjárós balesetek megnövekedett számáról. 2022 májusáig már 40 vasúti átjárós baleset történt, amelyekben tizenheten vesztették életüket, annyian, mint tavaly egész évben.
2022-05-11 |
Álljunk meg és figyeljünk oda egymásra- mondta Domokos Tibor rendőr törzsőrmester, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs és megelőzési osztályának refernse.
2022-04-16 |
Kevesebben ültek autóba, kevesebb autót használtak az emberek, rövidebb távokon. Ezzel arányosan pedig csökkentek a balesetek, a sérülések. A bűn és a balesetmegelőzés ugyan kevesebb programot is eredményezetett, de hatékony volt a munka. A balesetmegelőzési bizottság 30 programmal próbálta a prevencióra felhívni a figyelmet.
2022-01-08 |
Mentőt hívni egyszerű feladatnak tűnhet, de vajon éles helyzetben is meg tudjuk őrizni a hidegvérünket? Az Országos Mentőszolgálat Alapítvány 14 ezer embert kérdezett meg a Szép Mentés! teszt keretében, hogy megtudja, mennyire vagyunk talpraesettek, amikor tárcsázni kell a 112-t.
0:00
0:00
2021-10-21 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt