Amíg Budapesten négyzetméterenként 880 ezer forintért vásárolhatunk új építésű lakást, addig Miskolcon 443 ezer az átlagár. A sereghajtó Nyíregyháza 395 ezer forintos négyzetméterenkénti árral. Balogh László, az ingatlan.com vezetője azt is elmondja: Miskolcon az elmúlt év hasonló időszakához képest dinamikusan emelkednek az új építésű lakások száma, jelenleg 35-öt kínálnak eladásra.
2020-11-11 |
Élénkül az ingatlanpiac a falusi CSOK rendszerébe bekerült településeken a korábbi időszakhoz képest. Borsod megyében Mályiban és Nyékládházán valamint Bogácson emelkedett az eladásra kínált ingatlanok száma és azok ára is. A legnagyobb ingatlankínálatot kezelő portál külön oldalon tünteti fel azokat a kistelepüléseket ahol igénybe vehető a támogatás. Országosan egyébként 2486 ilyen kistelepülés került be a falusi CSOK-ba.
2019-10-08 |
Nyíregyházán is többszöröse az első félévben kiadott építési engedélyek száma az elmúlt évekhez képest. Éva Péter, a Nyíregyházi Önkormányzat Építésügyi Osztály osztályvezetője volt vendégünk, vele összegeztük a tapasztalatokat. Véleménye szerint idén biztosan kitart ez a lendület, amely a családi otthonteremtési kedvezménynek is köszönhető.
2019-08-09 |
A nyíregyházi ingatlanok iránt nem nőtt jelentősen az érdeklődés, ellenben a vidéki házak vétele - a falusi CSOK miatt - több embert kezdett el vonzani.
2019-08-06 |
Új családtámogatási elemek indulnak el, és korábbiak változnak július 1-től. Hétőfől indul a babaváró hitel, a 7 személyes családi autók vásárlásához igényelhető támogatás és a falusi csok is.
2019-06-28 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt