Egy-egy biztosnak 100–140 címre kell ellátogatnia és rögzítenie az adatokat elektronikus eszközön, melyet a hivatal biztosít a tevékenységért díjazásban részesülnek. A munkavégzés idén október 17-e és november 20-a között zajlik majd.
0:00
0:00
2022-07-07 |
Az éttermek három árkategóriában kínálnak menüsorokat az idei DiningCity Országos Étterem Hét keretében. A október elsején indult 10 napos rendezvényen különleges fogásokkal mutatkoznak be a vendéglátóhelyek, azzal a nem titkolt céllal, hogy minél szélesebb körben megismertessék a nagyközönséggel konyhájuk ízvilágát és a minőségi kiszolgálást. Debrecenben három étterem csatlakozott a felhíváshoz.
2021-10-06 |
A Déri Múzeum munkatársai „Utazás Debrecenben” címmel újabb felhívással fordulnak a középiskolásokhoz. Ezúttal LAPBOOK készítő városismereti versenyre várják a diákokat, akiknek Pákh Albert azonos című szövegét kell felhasználniuk munkájukhoz, melyeket július 14-e és 16-a között adhatnak le, nyitvatartás esetén a Debreceni Irodalom Háza pénztárosánál, amennyiben a pandémia miatt az intézmény zárva tartana, Aranyi Fruzsina múzeumpedagógusnál előzetes telefonos egyeztetés után.
2021-04-25 |
Már lehet regisztrálni a "72 óra kompromisszum nélkül" elnevezésű önkéntes ifjúsági akcióra, amelyet idén október 8. és 11. között tartanak. A Magyar Katolikus Egyház, a Magyarországi Református Egyház és a Magyarországi Evangélikus Egyház közös, háromnapos programjának célja, hogy népszerűsítse az önkénteskedést a magyarországi és a határon túli magyar fiatalok körében.
2020-10-02 |
Pikali Gerda, Fehérvári Gábor Afréd, Péterfy Bori, Pindroch Csaba és Dobos Evelin – a hazai művészvilágból ők öten csatlakozta a váradásra buzdító felhíváshoz. A hallgatóság és a nézők szeretetét kívánja viszonozni az öt művész azzal, hogy személyes példamutatásával áll a véradás ügye mellé – hiszen tudni, hogy egy beteg gyógyulását segítették, vagy épp az életét mentették meg, ugyanolyan jó érzés, mint az előadás végén a felhangzó tapsot hallani – vallják a művészek.
2020-08-19 |
„Bízzatok, én vagyok, ne féljetek!” (Mt 14,27)
2020-03-15 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt