A közlekedésbiztonsági akció során felhívják az autósok a kerékpárosok és a gyalogosok figyelmét az ősszel megváltozott útviszonyokra, időjárási körülményekre.
0:00
0:00
2023-11-02 |
A társaság munkatársai a csatlakozó önkéntesekkel június 12-e és 16-a között szedik össze az utak mentén illegálisan kidobott hulladékokat. Az állami úthálózat kezelőjének mindez óriási és mindig visszatérő feladat: a 80 mérnökség területén a mindennapi munka során évente 12ezer tonna szemetet gyűjtenek össze, ami jelentős pénzösszeget és munkaerő-kapacitást vesz el.
2023-06-02 |
Az egyik kiemelt cél most, hogy a Nyilas Misi Ösztöndíj Programra megszólítsák a tehetséges diákokat. Az egész Kárpát-medencéből várják a fiatalok pályázatait. Ugyancsak várják a jelentkezéseket a Válaszút programhoz. Itt a támogatott gyerekek köre adott, de mentorálásukhoz önkénteseket keres az MRSZ. A korrepetálás online formában folyik, tehát akár az ország minden részéből lehet csatlakozni a hátrányos helyzetű fiatalok tanulmányait segítők köréhez.
0:00
0:00
2022-09-25 |
A várakozásokat minden tekintetben felülmúló sikerrel zárult a Wáberer Alapítvány akciója a „Tiszta Zemplénért” – értékelte a háromhutai kastélyszállóban megrendezett díjátadó ünnepségen Wáberer György, az alapítvány alapítója.
2022-04-28 |
Két éve hirdette meg Részvételi Programját Miskolc Önkormányzata, tavaly életbe lépett a Részvételi Koncepció és nemrég elfogadta a helyhatóság közgyűlése a részvételi költségvetést is.
2022-03-31 |
Hulladékgyűjtési akciót hirdetett zempléni fiatalok számára Wáberer György a Wáberer Alapítvány kuratóriumának elnöke, aki egyben a Tokaj-Hegyalja és Zemplén fejlesztését támogató program kormánybiztosa is.
2022-02-23 |
6-15 éves gyerekek számára gyűjtenek ajándékokat december 13-ig minden munkanapon 8 és 16 óra között a miskolci MCC képzési központban. Az ajándékozókat kérik, a dobozra írják rá, hogy hány éves fiúnak vagy lánynak szánják az ajándékokat!
2021-12-09 |
Szemétkedünk! Ez a címe annak az alkotó pályázatnak, amely a B-A-Z Megyei Önkormányzat és a BMH Nonprofit Kft. közös „Ne dobd el!” elnevezésű kampánya során valósul meg. Egész pontosan a megye Hulladék figuráját keresik, ami a kampány során képviseli a környezettudatos életmódot. A pályaművek beérkezési határideje november 26.-a. Prokai-Lázár Dorinával a BMH Nonprofit Kft. PR- és kommunikációs vezetőjével beszélgettünk.
0:00
0:00
2021-11-16 |
A Debreceni Karitatív Testület és Debrecen városa a történelmi egyházakkal összefogva idén is megszervezi az országban egyedülálló ökumenikus adventi adománygyűjtési akcióját.
2021-11-12 |
Egy évnyi garanciát bukhatunk az akciós termékeken – ezzel a címmel adott ki közleményt az Innovációs és Technológiai Minisztérium. A tárca a kereskedelmi akciók főszezonjában figyelmezteti a vásárlókat, fogyasztókat, mire érdemes figyelniük az október, novemberi kuponfüzetek, mobil kupon applikációk és nagy leértékelések idején.
2021-10-12 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt