. A tanévzáró istentiszteletet és akadémiai közgyűlést a református templomban tartották meg. Az eseményen Pásztor Dániel, a Tiszáninneni Református Egyházkerület püspöke hirdetett igét.
2023-07-07 |
Reha Nikolett, a Nyíregyházi Egyetem hallgatója első helyezést ért el, és elnyerte a gyerekzsűri különdíját is az Eötvös Loránd Tudományegyetem Tanító- és Óvóképző Kar Magyar Nyelvi és Irodalmi Tanszéke által rendezett Népek meséi országos mesemondó versenyen.
2023-04-17 |
A különleges terem többek között nemzetközi filmesteknek ad otthont, közösen, egy tanulósarokban készülhetnek itt a hallgatók, valamint a további programokról és a rendelkezésükre álló mobilitási lehetőségekről is tájékozódhatnak majd innen az egyetem hallgatói és dolgozói egyaránt. Emellett a közösségi tér célja, hogy segítsen beilleszkedni a Nyíregyházi Egyetemre érkező külföldi hallgatóknak.
2022-03-08 |
Az Oktatási Hivatal adatai szerint a februári felsőoktatási felvételi eljárásban több mint tíz százalékkal nőtt a Miskolci Egyetemen továbbtanulni szándékozók száma a tavalyi évhez képest.
2021-04-17 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt