Második alkalommal rendezték meg a bodrogközi fiatalok böllérversenyét Karcsán. Az esemény tavaly is jól sikerült, egyebek mellett ezért is döntöttek a folytatás mellett.
2023-02-22 |
Az épület nagyon régen szolgálja a helyi reformátusokat, ám rendkívül leromlott állapota miatt már nagyon megérett a felújításra, amire pályázatot nyújtottak be A Magyar Falu Program keretében. Így nyerték el a beruházáshoz szükséges 15 millió forintot, amit saját erőből ki is egészítettek.
2022-10-27 |
A disznókat a hatályos jogszabályoknak megfelelően vágták le egy arra kijelölt helyszínen, majd szállították Karcsára. Kilenc csapat jelentkezett a megmérettetésre – mondta el rádiónknak ifjabb Milinki László, a szervezők, vagyis a Karcsai Fiatalok Társasága nevében.
2022-02-02 |
Az idei programsorozaton több ezren vettek részt nemcsak helyből, hanem a környékbeli településekről is. A könnyűzenei programok mellett a hagyományos főzőversenynek is nagy sikere volt.
2021-08-14 |
A karcsai önkormányzat egyszerre igyekszik figyelni a település fejlesztésére, valamint a helyi gazdasági alapok erősítésére. Ezt több, egymás mellett futó program is igazolja. Ezekről beszélgettünk Milinki László polgármesterrel
2021-04-17 |
Harmadik alkalommal rendezte meg a Karcsaiak Karcsáért Egyesület a télűző mulatságot Karcsán a település nevével megegyező tó partján. Ezzel a rendezvénnyel is a helyi hagyományok megőrzését kívánják segíteni az önkormányzattal karöltve. A hűvös, kellemetlen szelet csakis jókedvvel lehet felmelegíteni. Ezt a receptet követték a karcsaiak télbúcsúztató rendezvényükön. A Karcsaiak Karcsáért Egyesület a télűző mulatságon a közös szórakozás mellett a település és a térség aktuális hagyományait is igyekeznek megeleveníteni, vagy akár újat is teremteni.
2020-02-26 |
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt