Országos szinten 50 darab új rendőrmotor állt szolgálatba. A Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Rendőr-főkapitányság két járművet kapott ezek közül, amelyeket már használatba is vettek a rend őrei. Ezekkel együtt így már 15 motorkerékpárral rendelkezik a főkapitányság járműflottája.
2023-07-11 |
Malakuczi Róbert főszervező rádiónknak elmondta, közel kétszáz motoros mikulásra számítanak december 4-én Nyíregyházán. A sport rendezvény célja, hogy segíthessenek a Jósa András Kórházban fekvő beteg gyermekeknek.
2022-11-12 |
A miskolci motorosok biztonságos közlekedését is segíti az a speciális szalagkorlát, melyet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. és a HUMDA Zrt. telepít a Trizs és Aggtelek közötti mellékúton.
2022-11-08 |
Egy Jawa Mustang csehszlovák segédmotorral járta meg a Kékestetőt Balázs Róbert. A motort üzemképtelenül vásárolta, és egyedül újította fel. A mátrai kalandja során 42 kilométer/óra volt az átlagsebessége.
2022-05-12 |
A Vérlovagok a Magyarországi Sürgősségi Motoros Vérszállító Szolgálat (Magyar Mentőszolgálat Alapítvány és Országos Vérellátó Szolgálat) csapata. Egy ötfős motoros csapat önkéntesen segít az Országos Vérellátó Szolgálatnak. Heti öt napon át, 24 órán keresztül készenlétben állnak.
0:00
0:00
2020-12-20 |
Törökné Tenk Dóra kisfia egy trambulinon lett rosszul, és amikor édesanya kétségbeesve mentőért kiáltott, szinte azonnal egy a közelben lévő mentőmotoros orvos sietett a segítségükre. Az anyuka ekkor szembesült azzal, hogy léteznek motoros mentősök. Miután kisfia jól lett, úgy érezte, segítenie kell az alapítványnak.
2019-09-20 |
Sola
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt
Alt