A beruházások közül elsőként fejeződött be a Petőfi Sándor Fiókkönyvtár klímatudatos felújítása, az Árpád úti szolgáltatóház előtti téren új padok és villanyoszlopok, szökőkút, kulturált környezet és helyi termelői piac várja a lakosokat. Megújult a Táncsics Mihály tér , a Nagy Lajos király útja és a Blaha Lujza utca közötti zöld területen pedig új játszótér létesült. A Vár utcában egy kávézót is kialakítottak. 2020. év végén a II. János Pál pápa térrel vált impozánssá a diósgyőri városközpont.
2022-10-28 |
Lélekben is el kell jutnunk a megújulásig, ehhez fontos az elcsendesedés a mai viharos időkben. Erről beszélt a 46. zsoltár soraiból merítve gondolatait Fekete Károly, a Tiszántúli Református Egyházkerület püspöke.
2022-10-05 |
Megújuló épületek, a képzési paletta bővítése, valamint zöld és okos beruházások szerepelnek a Miskolci Egyetem terveiben a következő években- derült ki Dr. Horváth Zita rektor beszámolójából.
2022-02-18 |
A tervezett építkezés 60 százalékánál tartanak most. Az európai uniós forrásból, határon átnyúló program keretében megvalósuló fejlesztés részeként újjáépül a palotaszárny, valamint állagmegóvási munkálatokat végeznek el több épületrészen.
2020-10-01 |
Hálaadó ünnepi istentiszteletet tartott hétvégén a Debrecen-Árpád téri református gyülekezet temploma belső megújulásáért. Az épület külső renoválása 2015-2017 között valósult meg, majd 2019 márciusában kezdhettek hozzá a belső felújításhoz az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatásával, 77millió forintos költséggel. A munkálatok során új elektromos hálózatot építettek, mosdókat és irodát alakítottak ki, az orgonakarzat új faburkolatot a liturgikus tér pedig új festést kapott.
2020-01-23 |
Alt
Alt
Alt
Alt
Sola
Alt
Alt
Alt